Skocz do zawartości

Grand Theft Auto San Andreas Multiplayer - Gta San Andreas executable not found

Polecane posty

Napisano

Witam szukam długo odpowiedzi na to ocochodzi mam taki problem jak pobrałem sa-mp a wienc wchodze w ikonkę multiplayer i biorę internet szukają się serwery i naciskam jeden z nich i wyskakuje mi Gta San Andreas executable not found. (D:\gta san andreas\gtasa\gta_sa.exe) Please locate is now próbowałem już wszystkiego usuwałem i od nowa już kilka razy pomużcie

Napisano

SAMP musi być zainstalowany w folderze głównym GTA San Andreas.

Widząc Twój post ciśnie mi się na myśl pytanie: czy Ty masz w ogóle zainstalowane GTA:SA?

Napisano

Zapoznaj się z zasadami zakładania i nazywania tematów. Temat przenoszę do właściwego działu. Popracuj też nad stylem pisania, bo potwornie się to czyta.

Napisano

SAMP musi być zainstalowany w folderze głównym GTA San Andreas.

Widząc Twój post ciśnie mi się na myśl pytanie: czy Ty masz w ogóle zainstalowane GTA:SA?

Tak mam zainstalowane Gta San Andreas i Samp wsadzone w głównym foldzerze Gta San Andreas

I dalej czekam na odpowiedź

Napisano

Z komunikatu wynika że powinno sie pojawić jakieś okno w którym wskażesz to gta_sa.exe . Jesteś pewien że to tam jest? I że masz MP w glownym folderze?

Sprobuj jeszcze tak:

w glownym katalogu gry utworz nowy folder "addon". Skopiuj tam ten .exe i caly MP.

Napisano

ale gdzie ten katalog gry ?

ten glowny folder gdzie sa wszystkie pliki ?

i jaki .exe?

ale wiesz ze ja nie mam plyty

wiem jaki exe ten chyba co na poczatku gta co sie wrzuca tam

ok wsadzilem do folderu addonu te gta exe i samp i wyskakuje ze nie mozna uruchomic programu poniewaz na komputerze nie znaleziono jakiegos programy spróbuj ponownie zainstalowac ten program aby naprawic ten problem

nie wiem oco chodzi

Napisano

Bez urazy, ale tak to piszesz, że nic nie idzie zrozumieć. Pokaż screena ok? Aha i pobierz MTA SA. Sprawdź czy tam Ci działa, wtedy będzie można wiedzieć czy to wina SA:MP czy Twojego GTA. Aha i takie głupie pytanie, ale pisząc, że nie masz płyty nasuwa mi się takie pytanie: Pirat czy oryginał?

PS: Jaką masz wersję GTA?

Napisano

on wie ocochodzi ;d

Nie ,nie wiem o co chodzi. Pisz jasno słowo w słowo i nie będzie problemów.

btw. może właśnie chodzi o to że nie masz tej płytki :P

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...