Jenkins13 Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Tak jak w temacie.Gram w Rocharda,gdy po paru minutach gra sie wiesza,i jedyne co mogę zrobić to zamknąć proces.Możecie pomóc?
Mezzar Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Jeszcze jakieś informacje? Oryginał, piracka wersja, jakieś informacje dotyczące systemu, ustawienia gry, czy tryb online? (o ile taki jest, nie grałem w grę)
LincolnPL Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Raczej oryginał z CD-Action nowego Jenkins, daj jakieś info (sprzęt, ustawienia gry, Steam offline czy online).
Jenkins13 Posted September 13, 2013 Author Report Posted September 13, 2013 Czy to online,czy offline to to samo.I tak,ten z CDA (Piratę nie jestę,a jedynych piratów jakich uznaję to ci od Disneya)Sprzęcik w profilu,ale mi chodziły gry z większymi wymaganiamu i się nie zawieszały.Czytałem też,że to może być wina antywirusa,lecz gdy go wyłączyłem to ciągle nic.
Jenkins13 Posted September 21, 2013 Author Report Posted September 21, 2013 Udało się!Włączyłem grę w oknie i podczas 2h gry ani jednej zwiechy
Kawalorn Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.