Jump to content

Problem z dyskiem

pumka123

Recommended Posts

Posted

Ściągnąłem gre ze Steama i po kilku minutach grania w Medal of Honor gra się zawiesza i trzeba resetować komputer. Jest tak jeszcze z grą Dead Island z Cdaction też na Steam. I mam tak praktycznie z każdą grą poczytałem na forum że to może być wina zasilacza miałem Logic 350W wczoraj przyszedł kurierem nowy zasilacz Ocz CoreXStream 500W i ku mojemu ździwieniu problem nadal się powtarza. CZy przyczyną może być dysk twardy i czy uznają gwarancję na niego.

3dqsqxtwa1rw.png

Posted

Podaj resztę specyfikacji. Gdyby była to całkowicie wina zasilacza to komputer sam by się wyłączał. Na przyszłość pisz wyraźniejszym kolorem czcionki.

Posted

Komputer się sam nie resetuje tylko się zatnie nawet klawiatura przestaje świecić.

-Procesor Amd Athlon X2 250

-Karta Graficzna GT 240

-Karta dźwiękowa Realtek HD Audio

-Windows 7 Ultimate 64-Bit

-3 GB RAM

Zasilacz do wczoraj Logic 350W a teraz Ocz CoreXStream 500W.

Posted

Zdecydowanie jest to wina dysku(a przynajmniej wszystko na to wskazuje) Jeżeli dysk jest na gwarancji, to jak najbardziej go reklamuj z powodu realokowanych sektorów. Swoją drogą, są odnotowane błędy które mogą świadczyć o problemach z zasilaniem więc wymiana zasilacza i tak była wskazana(poprzedni był tragiczny).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...