Jump to content

(Sprzedam) Dungeons & Dragons Wielka Kolekcja

Eldgrim

Recommended Posts

Posted

Witam Serdecznie!

Szanowni Państwo mam przyjemność sprzedania mojej kolekcji Dungeons and Dragons 3.0. Aukcja zaczyna się od 1zł i zestaw kupiony zostanie za kwotę wylicytowaną. W wyjątkowych sytuacjach zachowuje prawo do zakończenia, bądź anulowania aukcji przed czasem.

Co do stanu zestawu to, każdy przedmiot został opisany. Jeżeli nie ma wizualnych zastrzeżeń przypisałem ocenę 5/5 jeżeli inaczej opisałem w nawiasie dokładniejszy stan.

Każdy z przedmiotów nadaje się do wielokrotnego użytku. Każdy podręcznik ma komplet stron. Zestaw ten jest na tyle kompletny, iż na dobrą sprawę nie musieli nigdy nic do niego dokupywać. Cena przesyłki wynosi 18 zł ze względu na jej duży ciężar, gabaryty i koszt porządnego jej opakowania. Płatność z góry. Wysyłka odbędzie się po wpłynięciu pieniędzy na konto bankowe.

Powodem sprzedaży są częste wyjazdy i niemożliwość prowadzenia sesji RPG.

Pytania? Dodatkowe zdjęcia? Mój kontakt: 886167569.

pszewczak@gmail.com

Dodatkowo chciałbym zaznaczyć iż nie kupują Państwo zwykłych książek lecz wiele setek godzin przygody jakie przeżyłem będą mistrzem gry i będą zaszczycony przekazując moje lata pięknych wspomnień w ręce kogoś innego.

Spis:

Podręczniki główne:

Twarda oprawa full color Księga potworów 5/5 220 stron.

Twarda oprawa Podręcznik gracza 5-/5 (leciutko klejn grzbiet, lekko zdarte rogi) 290 stron.

Twarda oprawa Przewodnik mistrza podziemi 3/5 (przetarte lekko rogi, mocno klejony grzbiet, książka nie rozpada się) 250 stron.

Podręczniki dodatkowe:

Twarda oprawa Bóstwa i półbogowie 5/5 220 stron.

Setting:

Twarda oprawa Forgotten Realms Zapomiane Krainy Twarda full color oprawa 4 /5 (leciutkie pomarszczenia na okładce, przetarte rogi), mapka 3/5 (posiada nadszarpnięcia ze względu na swój rozmiar w Internecie opublikowana wersje zapasowe) 320 stron.

Twarda oprawa Przewodnik gracza po Faerunie 5/5 190 stron.

Miękka oprawa full color Magia Faerunu 5-/5 (leciutkie zagięcia na okładce) 185 stron.

Twarda oprawa krainy wschodu 5/5 + mapa 5/5 270 stron.

Grey hawk przewodnik geograficzny 5/5 + mapa 5/5 stron 190.

Kampania:

Powrót do świątyni złych żywiołów 5/5 + mapa 5/5 stron 190.

Przygody:

Bezsłoneczna cytadela 5/5 stron 32.

Głęboki horyzont 5/5 stron 32.

Władca żelaznej fortecy 5/5 stron 48.

Stojący kamień 5/5 stron 32.

Serce wieży nocnego kła 5/5 stron 32.

Głos w snach 5/5 stron 32.

Przewodniki dla postaci:

Miecz i pięść 5/5 stron 96.

Władcy dziczy 4/5 (tył lekko zagięty) 96 stron.

Księga i krew 5/5 96 stron.

Obrońcy wiary 5/5 96 stron.

Pieśń i cisza 5/5 96 stron.

Duże pudło:

Dnd gra przygodowa. Opcjonalna do gry paczka jako dodatkowe wprowadzenie. Zestaw nie zawiera figurek, są one opcjonalnie ich brak nie wpływa na przyjemność z gry. Stan zestawu: 5/5

-2 zeszyciki skrócone zasady gry

-4 duże kartonowe maty do gry żetonami

- ponad 40 kart dodatkowych npc

-ponad 30 żetonów postaci, znaczników obrażeń itd.

-gruby zeszyt zaawansowane zasady gry 62 strony

-kości do gry (wystarczy dla mistrza i graczy): 3x k4, 2x k6, 2x k8, 2x k10, 2x k12, 3x k20, 1raz k 100

Inne:

Ofoliowana oficjalna karta postaci, jako wzór do kserowania

Ekran mistrza podziemi 5/5

Dnd gra przygodowa: mata i zeszyty startowe + mini karty postaci. Zeszyty 5/5 pudełko 3/5 (podarte pudełko i pogniecione)

Bonus: komiks dnd wrota burzy. Kolor 5/5 stron 50.

Bonus 2: Wiedżmin gra przygodowa miecz przeznaczenia 5/5 stron 80.

Bonus 3: Mapa śródziemia 5/5

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...