LordRevan Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Witam odpaliłem dzisiaj swojego Xboxa i wyskoczyło mi info o tej aktualizacji dotyczącej punktów Microsoftowych, aktualizacja zatrzymała się gdzieś tak na 90 % i już od godziny nie chce ruszyć dalej, wszystkie wcześniejsze aktualizacje robiły się gdzieś tak w 5 -10 min, a ta już ponad godzinę. Wie ktoś może co się stało ?EDIT: Teraz samo z siebie cofnęło się do początku i idzie do przodu ale bardzo mozolnie Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w działach konsolowych. Dodatkowo zły dział, więc przenoszę. -- Artius
grajes23 Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Może zresetuj sieć internetową (np. wyłącz router) a jak to ci nic nie da to napisz do microsoftu o swoim problemie.
Progo Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 CO ma internet do instalującej się aktualizacji? Jest ona już pobrana na konsoli i internet w to nie integruje. Jak tak mozolnie to idzie to zostaw konsole na noc włączoną (ja tak robiłem i działało).
LordRevan Posted August 31, 2013 Author Report Posted August 31, 2013 Zostawiłem na noc, szło to bardzo mozolnie ale jak wstałem to już się skończyła więc dziękuje za pomoc i proszę o zamknięcie tematu.
Artius Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.