drago9898 Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Siema. Mam taki problem, że nie mogę odpalić Sr4, bo gdy ją uruchamiam, to wyskakuję mi błąd dx11 czy coś takiego ? Mam dx10 i jakoś nie mogę odpalić tej gry, a w minimalnych piszę, że dx10 jest -.- A ten tutaj gra na 8600 gts Z góry dzięki za pomoc.Komputer:System: Vista Ultimate 32bit, sp 1GPU: NVIDIA GeForce 8600 gts CPU: AMD Athlon? 64 X2 Dual Processor 6000+Ram: 2gb Płyta główna: GA-M61SME-S2Tekst brzmi "Nie znaleziono punktu wejścią procedury CreateDXGIFactory 1 w bibliotece dxgi.dll."Wcześniej pisało, że dx11 nie jest obsługiwany, ale wgrałem jakiś plik dll i pomogło i teraz wyskakuje ten.
BlueBloodDragon Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Podaj pełną specyfikację komputera. Fajnie by było jakbyś też podał tekst komunikatu który się pojawia przy odpalaniu gry.To spróbuj skontaktować się z "Wszechmocnym" producenta. Jeśli kupiłeś przez Steam to ze Steamem. Lub spróbuj dodać i to co pisze w komunikacie.Zachęcam do lektury która raczej nie będzie napawała Cię optymizmem.http://www.gram.pl/news/2013/06/08/saints-row-iv-wymagania-sprzetowe-ujawnione.shtml
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.