nyac55 Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Witam.Mam kilka pytań odnośnie gry Neverwinter ,a mianowicie ,czy do grania w grę potrzebny jakiś unikalny kod czy po prostu instalujemy grę i gramy?(1)Jak mogę zaprosić znajomych do drużyny?(2)Czy w grze mogę stworzyć więcej niż 1 postać na raz ,tak jak ma to miejsce w Diablo III?(3)Literówka w tytule została poprawiona. -- Artius
Artius Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Z tego co pamiętam, aby dodać kogoś do drużyny to wchodzisz w okienko przyjaciół < friend list > i tam zaznaczasz danego gracza i wybierasz " Invite to party ". Dodatkowo, jeżeli postać znajomego stoi przed tobą, to wtedy zaznaczasz jego postać, naciskasz klawisz " F " i wybierasz z dostępnych opcji Invite to party. Ostatnią możliwością jest po prostu użycie komendny /invite postać@konto.Wybacz, że tak ogólnikowo, ale gra już dawno wyleciała z dysku twardego.
Kawalorn Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.