Aramir Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Hejże!Rozważam zakup sprzętu do grania głównie w FPSy i mogę przeznaczyć około 300 zł na klawiaturę, 300zł na mysz i do 100 zł na podkładkę do niej.Gram na 800 DPI, mój chwyt to palm grip, sytuacyjnie fingertip,a do tej pory miałem miałem gryzonia A4-Tech X748K i szczerze mówiąc.. byłem zadowolony, no może poza tym, że była ciut(minimalnie) za duża na moją rączkę, co czasem doskwierało, ale dało się do tego przyzwyczaić.Planowałem kupić DeathAddera 2013, ale z pewnością zaproponujecie mi coś lepszego w tym samym przedziale cenowym.Co do podkładki i klawiatury to nie mam pomysłu - jestem otwarty na propozycje.Z góry dziękuję i doceniam pomoc
[Ekspert] BladyPiter Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 DA bym sobie odpuścił dla low-sensa.Lepiej coś w stylu Zowie EC 1 Evo lub Zowie FK.Tu na dole masz opisane różne typy przełączników Chery MX, napisz jaki ci najbardziej odpowiada.
BlueBloodDragon Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 QPAD 5k bardzo dobra aczkolwiek nie polecam do Diablo III. Jednak z tego co wiem to nie będziesz w nie grał. :http://sklep.hard-pc.pl/p6006,mysz-laserowa-qpad-5k-czarna.html Klawiatura: Thermaltake TT eSport Challenger Illuminated - http://sklep.hard-pc.pl/p6447,klawiatura-thermaltake-tt-esports-challenger-illuminated.html
[Ekspert] BladyPiter Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 5K to laser, więc nie warto brać dla low-sensa.Przy tym budżecie na TT nie ma co się zastanawiać, autora stać na klawiaturę mechaniczną.
Aramir Posted August 28, 2013 Author Report Posted August 28, 2013 Waham się pomiędzy Zowie EC2 a Zowie FK, a jeśli chodzi o typ przełączników to raczej Chery MX Brown.Poleciłbyś też jakąś podkładkę tej firmy? O ile są tego warte, nie mam parcia na to, żeby mieć myszkę i podkładkę tej samej firmy, jeżeli jest coś lepszego jakościowo.
[Ekspert] BladyPiter Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Zobacz tą.Ciężko o klawiaturę na brownach za 300zł jest tylko Tesoro Durandal, ale za 370zł
Aramir Posted August 29, 2013 Author Report Posted August 29, 2013 Jak dla mnie spoko, dzięki za pomoc i pozdrawiam Temat do zamknięcia.
Dirian Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.