anok98 Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Minęły jakieś 24h od momentu założenia przeze mnie konta, a e-maila z linkiem aktywacyjnym ani widu, ani słychu. Mam pocztę na Gmail. Miał ktoś podobny problem? Wszystkie dane wpisałem dobrze.
BlueBloodDragon Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Tu nie ma żadnego rozwiązania. Jedyne co możesz zrobić to czekać.
wwonlas Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 W Perfect World nic nie jest perfekt... Ja dostalem link aktywacyjny po Niemiecku klikam i dalej to samo ... juz 4 razy ponawialem prosbe o link aktywacyjny i za kazdym razem dostaje ten sam po NIemiecku ktory nie dziala... Ach ci Niemcy nie dadza pograc polakowi
wwonlas Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 Rozumiem ze redakcja CDA nie odniesie sie co do zaistnialej sytuacji i nie da nam jasnej odpowiedzi czy ewentualnie bedziemy mogli sobie pograc w jakze to swietny tytul? Ktory redakcja promuje zamieszczajac w swoim czasopismie kody z darmowymi bonusami, tudziez zachecajac nas do zagrania i przetestowania gry przez nas samych... Szkoda
Kawalorn Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 Myślisz że tu redakcja zagląda i robi za pomoc techniczną? Powinieneś się czepiać raczej tych co ci kodu nie wysyłają. Ja musiałem czekać 2 tygodnie, ale raz się przypomniałem.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.