Jump to content

Tani tablet do filmów

Recommended Posts

Posted

Witam,

potrzebuję tabletu nie większego niż 11" (chociaż wolałbym mniejszego) z dużą rozdzielczością, i ładnymi kolorami, konieczne rzeczy to WiFi i slot na kartę pamięci. Cena to około 250zł ale dopasuję się jeżeli będzie duża różnica jakości.

Posted

W tej cenie dostępna jest Manta MID08, jednak nie będę ci jej polecał ze względu na kiepskie podzespoły. Dołóż 50 i weź Vido n70s (jeśli chcesz mieć duże wsparcie społeczności oraz wiele romów, jednak w Polsce nie jest już chyba dostępny i będzies zmuszony sprowadzać zza grannicy) bądz Apollo Quicki 770 (mają dobry serwis oraz kontakt). Mam Apolla i mogę powtiedzieć, że w testach wypadł niewiele gorzej niż Samsung Galaxy SIII. Oczywiście pamiętaj, że biorąc urządzenie bez matrycy IPS będziesz mieć przeciętne kąty widzenia

Posted

Tak, możesz śmiało go brać. Jego pamięć wewnętrzna jest podzielona na 0.98 GB na aplikacja oraz 1.5GB Nand Flash, które jest rozpoznawane jako karta sd. Jednak, przy odrobinie wysiłku można temu zaradzić

Posted

Na Apollu nie, testowałem na wielu filmikach. Co do tego GoClevera R70 to nie jestem taki pewny, czy ci nie chrupnie

Posted

Skoro mój Apollo odtwarza filmy nawet w Full HD, to Kruger&Matz także je odtworzy, bo ma takie same podzespoły

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...