Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ciężko znaleźć jakieś Polskie forum poświęcone Gridowi dwójce. Mam nadzieję, że ktoś tutaj będzie znać odpowiedzi na moje pytania smile_prosty.gif

1. Jak to jest z ulepszeniami samochodów... mogę ulepszyć samochód pierwszego poziomu tylko pięć razy bo później podniesie mi się jego poziom o jeden? (chodzi o tryb online)

2. Czy naklejki sponsorów w trybie online zwiększają nagrodę za wyścig?

Posted

Cześć!

1.Z ulepszeniami do samochodów bywa różnie: Czasami wystarczą dwa ulepszenia, aby auto przeniosło się do wyższej klasy(np. gdy dwa razy ulepszymy silnik), a czasem możemy zmodyfikować auto spokojnie trzy razy i dalej pozostanie w swojej pierwotnej klasie.

Wszystko zależne jest od tego, co ulepszamy w samochodzie, ponieważ ulepszenie ulepszeniu nie równe - tuning silnika będzie mocniejszy i o wiele bardziej zauważalnie wpłynie na osiągi samochodu aniżeli redukcja wagi.

2. Nie, naklejki sponsorów w trybie sieciowym służą jedynie za ozdobę.

Zapraszam do wspólnego grania wieczorem lub późnym popołudniem! Nickname na steamie : Padre Mateo

Posted

Faktycznie, zauważyłem dopiero wczoraj, że niektóre ulepszenia mają dopisek "poziom drugi" czy jakoś tak. Czyli raczej o to chodzi.

Dzięki za pomoc :)

Może kiedyś się spotkamy w grze. Jak na razie mało gram i mam 4x mniej przegrane od Ciebie. Jeszcze noobię, hehe

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...