Avaray Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Ciężko znaleźć jakieś Polskie forum poświęcone Gridowi dwójce. Mam nadzieję, że ktoś tutaj będzie znać odpowiedzi na moje pytania 1. Jak to jest z ulepszeniami samochodów... mogę ulepszyć samochód pierwszego poziomu tylko pięć razy bo później podniesie mi się jego poziom o jeden? (chodzi o tryb online)2. Czy naklejki sponsorów w trybie online zwiększają nagrodę za wyścig?
mTz Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Cześć!1.Z ulepszeniami do samochodów bywa różnie: Czasami wystarczą dwa ulepszenia, aby auto przeniosło się do wyższej klasy(np. gdy dwa razy ulepszymy silnik), a czasem możemy zmodyfikować auto spokojnie trzy razy i dalej pozostanie w swojej pierwotnej klasie.Wszystko zależne jest od tego, co ulepszamy w samochodzie, ponieważ ulepszenie ulepszeniu nie równe - tuning silnika będzie mocniejszy i o wiele bardziej zauważalnie wpłynie na osiągi samochodu aniżeli redukcja wagi.2. Nie, naklejki sponsorów w trybie sieciowym służą jedynie za ozdobę.Zapraszam do wspólnego grania wieczorem lub późnym popołudniem! Nickname na steamie : Padre Mateo
Avaray Posted August 28, 2013 Author Report Posted August 28, 2013 Faktycznie, zauważyłem dopiero wczoraj, że niektóre ulepszenia mają dopisek "poziom drugi" czy jakoś tak. Czyli raczej o to chodzi.Dzięki za pomoc Może kiedyś się spotkamy w grze. Jak na razie mało gram i mam 4x mniej przegrane od Ciebie. Jeszcze noobię, hehe
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.