lukos124 Napisano Sierpień 27, 2013 Zgłoś Napisano Sierpień 27, 2013 Siemka,nie wiem czy napisałem to w dobrym temacie ale:mam pewien problem ponieważ chciałem wpisać klucz do Dead Island na steam a tu wyskakuje błąd:"Kod produktu nieprawidłowy".Próbowałem już wszystkich sposobów,wpisywałem duże male litery itd.Nie wiem co mam robić
deBug Napisano Sierpień 27, 2013 Zgłoś Napisano Sierpień 27, 2013 Musisz coś źle wpisywać. Poza tym, po kilku nieudanych próbach Steam blokuje możliwość wprowadzania kodów na około 60 minut i wtedy każdy klucz zostanie ozaczony jako wadliwy. Najlepiej spróbuj aktywacji jutro - miałem raz prodobny problem; jednego dnia nie dało rady aktywować klucza, a następnego poszło gładko
BlueBloodDragon Napisano Sierpień 27, 2013 Zgłoś Napisano Sierpień 27, 2013 Spróbuj później lub skontaktuj się z Supportem Steam.
Tesu Napisano Sierpień 27, 2013 Zgłoś Napisano Sierpień 27, 2013 Jak rozumiem nie przebywasz poza granicami Polski? Bo jesli tak, to bedzie ewentualnym powodem odrzucania klucza przez Steam.
lukos124 Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Zgłoś Napisano Sierpień 27, 2013 Ok już działa,musiałem zrobić reinstall steam.
MikaelDorren Napisano Sierpień 27, 2013 Zgłoś Napisano Sierpień 27, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Polecane posty
Zarchiwizowany
Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.