Rafi8100 Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Siemka...Dzisiaj zakupiłem Saints Row IV w Empiku. Zainstalowałam...chcę odpalić na laptopie - ciemny ekran + brak odpowiedzi. Pomyślałem że to wina "słabości" laptopa, więc spróbowałem odpalić na PC. Ku mojemu zdziwieniu co chwilę dręczy mnie komunikat : NIE MOŻNA URUCHOMIĆ GRY (jest już uruchomiona). W menadżerze zadań nie było procesu Saints Row IV którego ewentualnie mógłbym zakończyć...Tym samym nie wiem co mogłoby pomóc. Do supportu jeszcze nie pisałem...Jest to pierwsza gra na steam z którą mam takie problemy "
Kawalorn Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Konfiguracja laptopa? Masz najnowsze sterowniki graficzne?
BlueBloodDragon Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Może reinstalacja gry ? Ja miałem tak z "Trójką" więc na razie tyle można doradzić. Jeszcze tylko mogę dodać to co kolega wyżej. Jeśli się uda to życzę miłej gry
Rafi8100 Posted August 27, 2013 Author Report Posted August 27, 2013 Dzięki. Ale Reinstall nie Pomógł a Stery najnowsze
[Ekspert] 47 Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Jeśli chodzi o PC i komunikat 'nie można uruchomić gry', to spróbuj ją odpalić bezpośrednio z pliku .exe, który znajduje się w folderze z grą.EDIT: a może i w lapku to pomoże.
[Ekspert] 47 Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Spróbuj odpalić grę w oknie. Wchodzisz do Steama, potem Moje gry, PPM na grę, Właściwości, i Ustaw opcje uruchamiania. Wpisz "-windowed". Bez cudzysłowów.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.