mikijoe Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Xonar cyka po zmianie ustawień w Asus Audio Center tego wcześniej nie było nie ma dźwięku szumi.Co jest nie tak?Sterowniki mam odinstalowane od integry. Reinstalowałem od Xonara podczas reinstalacji instalacja jakby się cofała. Cyka podczas wyłączania i włączania PC.Pomocy. Na razie go odłączyłem i już nic nie cyka. Sugestie?Zepsuł się?
Invar Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 To chyba normalne że na początku(przy włączaniu) każda część w komputerze na początku wariuje(wiatraczki na sekunde włączają się na max) i to samo tutaj się dzieje. Karta dźwiękowa dostaje prąd i go stabilizuje. To samo tyczy się wyłączania. Wszystko wyolbrzymiasz...
mikijoe Posted August 27, 2013 Author Report Posted August 27, 2013 Nie rozumiesz tego że to wcześniej nie występowało, i to się nie dzieje tylko przy włączaniu i wyłączaniu PC.Tak to dlaczego dźwięku nie ma. Słuchawki zepsute nie są bo na Integrze działają po ponownym zainstalowaniu.
Invar Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Tego nie powiedziałeś że nie działają słuchawki. Czyli problem jest poważniejszy. Jeżeli masz gwarancję to śmiało reklamuj.
mikijoe Posted August 28, 2013 Author Report Posted August 28, 2013 Umiesz czytać napisałem, że nie ma dźwięku na Xonarze szumi tylko i nie ma dźwięku. Słuchawki działają na Integrze.A Xonar cyka podczas zmiany ustawień Asus Audio Center. Gwarancje na Xonara mam.
Invar Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 A o czym ja mówię jak nie o Xonarze? Połowy rzeczy nie mówisz i jak niby mamy pomoc? Daj na gwarancję. Brak dźwięku nie naprawiam od tak sobie.
mikijoe Posted August 28, 2013 Author Report Posted August 28, 2013 Tego nie powiedziałeś że nie działają słuchawki. Bez komentarza. Spróbuje jeszcze coś zrobić.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.