Bavolek Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Witam. Niedawno zacząłem grać w PayDay 2. Gra z najnowszym patchem 6. Pojawił się jednak problem , bo w 99% przypadkach gdy uruchamiam tryb online i dołączam do gry , to podczas wczytywania nie wyskakuje żaden error , tylko gra tak sama z siebie wywala do pulpitu. Nie wiem jak to naprawić. Niemal zawsze sama się wyłącza , raz na 10 prób udaje się dołączyć do gry , ale problem i tak później się pojawia... Czytałem że wiele osób ma podobny problem. Nie ma jakiegoś fixa? Ma chyba wyjść update 7 , ale raczej nie naprawi tego buga..
Wiatrownik320 Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Skoro wiele osób tak ma to być może serwery sa przeciążone spróbój reinstala gry,zainstaluj najnowsze sterowniki lub czekaj cierpliwie na tą łatkę.Nie mam tej gry więc niewiem.
Bavolek Posted August 26, 2013 Author Report Posted August 26, 2013 Mozliwe ze sa jakies przeciazenia sieci ale nie sadze aby byla to przyczyna takiego dzialania (a raczej "niedzialania") gry. Sprawdze jutro po poludniu , gdy bedzie mniej graczy , jesli wszystko zadziala w porzadku i ani razu nie wylaczy sie po wejsciach na serwery to znaczy ze faktycznie sa problemy z łączem u nich. W sumie to sam nie wiem , nawet jak wchodzę do "kryjówki" w grze to czasami też crashuje...UPDATE : Po pobraniu najnowszego patcha na razie wszystko działa okej.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.