Jump to content

Słuchawki do 300zł

Recommended Posts

Posted

Witam, chciałem zakupić słuchawki do 300zł nauszne. Używałbym ich głownie w domu, podłączonych do komputera z zintegrowaną kartą dźwiękową i telefonu. Na słuchawkach oglądałbym filmy i słuchach muzyki. Przydało by się żeby słuchawki były dobrze wykonane i nie łamały się za szybko. Sam osobiście zastanawiałem się nad zakupem Superlux HD681, Superlux HD681 EVO i Superlux HD668B i o nich się naczytałem, że warto do nich dokupić DACa. Co do gatunków muzyki to słucham różnych gatunków ale głownie klasyki, rocka i muzyki filmowej. Dlatego moje pytanie co lepiej kupić któreś z podanych superluxów z DACiem, czy może jakieś słuchawki do 300zł.

Posted

Creative Aurvana Live to najlepsze co możesz wziąć, kosztuje 200zł a rozwala wszystkie topowe słuchawki w cenie 200-300. Sam je mam i są bardzo dobre wink_prosty.gif. I pod żadnym pozorem nie bierz razerów, przereklamowane.

Posted

No to wezmę Superlux HD668B i fiio e10. To mam jeszcze pytanie jaki odtwarzacz mp3 do 300zł najlepiej kupić do tego zestawu?

Posted

A no to mój błąd. a czy np. Audio-Technica ATH-AD300 dobrze będą grać na E10 i Clip+? Czy raczej kupić inny odtwarzacz lub słuchawki które będą grać dobrze i na E10 u Clip +?

Posted

Wiem ale mi nie zależy na tym żeby były przenośne. Tylko żeby były jak najwygodniejsze. A jak pisałem w pierwszym poście będę ich używał głównie w domu. A jako że planowałem kupić także odtwarzacz to chciałem się zapytać w tym temacie. A co będzie wygodniejsze AD300 czy HD668B?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...