piotrekpk19 Posted August 25, 2013 Report Posted August 25, 2013 Pobrałem patcha, odpaliłem i grę i lekkie zdziwko, bo kursor nie podświetla przycisku na którym "leży".Zaglądam do ustawień- rozdziałka to 19xx x 1xxx. Już dokładnie nie pamiętam. No nic, zmieniam na swoją - 1440x900, zmniejszam trochę detale, zapisuję, wychodzę z gry, odpalam jeszcze raz i.. dalej to samo. Za każdym razem muszę zmieniać rozdzielczosć, a detali zmienić nie mogę.O co chodzi? Przed instalacją patcha było normalnie.Aha- gra niby chce żebym zainstalował sterowniki do karty graficznej. Tylko po co, skoro przed patchem chodziła na full?
Kawalorn Posted August 25, 2013 Report Posted August 25, 2013 A po to żeby się nie wywalała, nie miała błędów w teksturach itp. itd. Najnowsze sterowniki zawsze warto mieć.
piotrekpk19 Posted August 25, 2013 Author Report Posted August 25, 2013 Tylko, jak na poprzednim kompie pobrałem i zainstalowałem sterowniki, to wcięło mi moją rozdzielczość i musiałem ustawić niższą. A nie chcę powtórki z rozrywki. A sterów do monitora nie ma.Poza tym, nie tego dotyczy mój problem.EDIT: Pobrałem sterowniki 320.xx - one po instalacji zajmują prawie 1 GB? Bo tyle mi z dysku systemowego zniknęło.
Sergeyevich Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Nie martw się, mi rozdzielczości do dziś nie udało się zapisać. Ciągle po uruchomieniu ponownie gry przestawia się według własnego widzimisię.
piotrekpk19 Posted September 4, 2013 Author Report Posted September 4, 2013 Problem zniknął. Przechodzę drugi raz i wszystko jest OK. Temat do zamknięcia.
Kawalorn Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.