Jump to content

Karta dźwiękowa do Sennheiser PC360, a także Denon AH-D1100

Recommended Posts

Posted

Witam!

Przymierzam się do kupna Sennheiser PC360 i poszukuję karty do nich. Posiadam już Denony AH-D1100 i wykorzystuję je głównie do muzyki/filmów/seriali. Przejrzałem wiele for i tematów, jednak nie mogę się zdecydować. Budżet na karte to max 650zł. W karcie zależy mi głównie na tym, żeby była uniwersalna, ponieważ gram równie często co słucham muzyki i oglądam seriali. Ważne też żeby karta dobrze downmixowała źródło 5.1 do stereo.

Głównie myślałem nad Titanium HD, aczkolwiek nie wiem czy będzię pasować do grających ciepło i basowo Denonów.

Pozdrawiam i liczę na pomoc :)

Posted

Tak, przyglądałem się jej, niby fajnie ten pakiet Dolby, ale raczej nie będę w przyszłości instalował u siebie 5.1, poza tym nie ma wymiennych opampow. Jakieś inne propozycje?

Posted

A jak się ma ten DAC do FiiO E17 pod względem jakości brzmienia? I jeszcze jedno pytanie, EAX to teraz bardziej chwyt marketingowy niż rzeczywisty feature?

Posted

Postanowione, jednak będzie THD, może w nieokreślonej przyszłości kupie jakiś DAC, ale jak na obecne potrzeby THD+zmienione OPA zupełnie wystarczą. Dzięki wielkie za propozycję i pomoc, może w przyszłości się przydadzą :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...