Jump to content

Rozwiązany: Słuchawki -_-

Recommended Posts

Posted

Cześc wszystkim . Dziś zostałem zmuszony do zakupienia nowych słuchawek ponieważ moje się dosłownie rozleciały , podniosłem je i odpadła gąbka i słuchawka przestała działać. Strasznie byłem sfrustrowany .... Dlatego pytam was jakie polecacie słuchawki do 200 zł max . I czy lepiej kupić oddzielnie słuchawki i mikrofon , oraz czy lepiej wejście jack czy usb. Dzięki za pomoc. Ps Słuchawki głównie do gier.

Posted

Z tego co wiem, to Razer Kraken dobrze grają, ale kosztują 60 euro więc więcej niż 200 zł. razer elektra też są niczego sobie (mój kolega je ma i też grają naprawdę fajnie. Niedawno w cda był artykuł o słuchawkach :)

Posted

K518 nadają się tylko do gatunków nastawionych na basy, no i nie nadają się do dłuższych posiedzeń.

GHS1 nadają się tylko na małe głowy i potrzebują dobrej karty by rozwinąć skrzydła.

Posted

Tylko po co brać słuchawki niewygodne, skoro w tej samej cenie masz np: K514 MKII, Koss UR55, Superlux HD668B czy Sigmy?

Po za tym nie wiemy jakiej muzyki słucha autor, a że ma zintegrowaną kartę dźwiękową to Sigmy i tak będą najlepsze.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...