Jump to content

Laptop do 3000zł

QezTec

Recommended Posts

Posted

Witam mam zamiar kupić laptopa do 3000zł i nie wiem jaki wybrać oraz który będzie lepszy więc chciał bym żebyście mi pomogli znaleźć lub wybrać taki laptop który będzie najlepszy dla mnie.Może napiszę do czego będzie służyć.Głównie do grania oraz przeglądania internetu (głównie mi zależy na grach [najlepiej tych nowej generacji np GTA V]) z góry dziękuje za wypowiedzi oraz pomoc smile_prosty.gif

P.S-czy lenovo Y580 będzie dobry ?. I tutaj znowu zachodzi pytanie jaką wersje wybrać,jaki system będzie najlepszy?.

Posted

Niestety laptopa teraz nie kupię + czy jest jakiś lepszy laptop do około 3500zł? chciał bym tego lapka na dłuższy czas oraz żeby działały na nim gry nowej generacji (GTA V) oraz najlepiej z systemem w zestawie.

Posted

Dlaczego ludzie oczekują od laptopów fajerwerek? Skąd możemy wiedzieć czy GTA V pójdzie na tym laptopie skoro nawet nie zapowiedziano wersji PC? GTX660M to najlepsza karta graficzna w tym segmencie ale nie jest to jakiś potwór. Szczerze mówiąc za 1500zł masz wydajniejszy komputer.

Posted

Podałem tylko przykład.Myślałem nad stacjonarnym lecz nie wiem ile takowy by kosztował a i laptop ma ten plus że jest mobilny.Mi nie chodzi o jakiegoś potwora tylko w miarę dobrego laptopa do gier.Jeśli stacjonarka naprawdę by była dobra w tej cenie (i o wiele lepsze[razem z windowsem 8]) to proszę o podanie takiego (od razu mówię nie chce jakiegoś gotowca z allegro lub gdzieś indziej wole mieć "składaka")

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...