Jump to content

Rozwiązany: Nowe słuchawki.

Recommended Posts

Posted

Razery w większości (jak tu) to kupa. Mozesz kupic Superluxy HD681 + mikrofon (doradzi ci tu ktos inny) i w przyszlosci fiio e10/e07k lub cos typowo do grania typu Creative Tactic 3D Alpha.

Posted

Różnica w cenie to prawie 100zł:) na korzyść Tacticali. Czy nie będą lepsze te razery?. Czy w zupełności będą wystarczać te Creative'y.

Posted

Razerów nie słuchałem, ale Tactic są ok. Ale warto wziąć Tactic 3D Sigma - mają wzmocniony pałąk, bo w Alphach jest on dość łamliwy (tzn. nie tyle co pałąk co elementy w miejscu, gdzie się on rozsuwa).

Posted

Jak wezmę te Tacticale, mogę liczyć się z tym, że będą pękać w tych miejscach? Jeśli mogę przyoszczędzić to w sumie lepiej, a parę dyszek droższe są te sigmy. Ostatecznie jednak polecasz Tacticale? Jak tak to się na nie zdecyduje i ruszam za chwilę do sklepu.

Dzięki za pomoc. :)

Posted

Sigmy nie pękną bo są tam wzmocnione metalowym elementem, w przypadku Alph ryzyko jest (moje dałem bratu i z czasem mu pękły).

Posted

Pojechałem do sklepu gdzie zapłaciłem o wiele drożej, ale mówi się trudno. Mam nadzieję, że było warto.: ) Czas je sprawdzić. Dzięki za pomoc. - OBY NIE PĘKŁY:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...