bulion1993 Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 WitamMam pytanie: jest możliwość zasilenia konta na paypalu przez przelew wykonany z konta innego niż moje własne (rodzice,kumple itp) czy koniecznie dane na paypal muszą być takie same jak dane konta z którego wykonywany jest przelew? (chyba w miarę zrozumiale napisałem )Z góry dzięki za odpowiedź
BlueBloodDragon Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Najlepiej sprawdzić samemu . Ja myślę że tak no czemu nie ? Spróbuj a się przekonasz.
[Ekspert] Sefnir Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Z paypala:Pieniądze musisz wysłać z rachunku bankowego zarejestrowanego na takie samo imię i nazwisko, co Twoje konto PayPali jeszcze:Dlaczego imię i nazwisko podane w ustawieniach mojego konta PayPal muszą być zgodne z imieniem i nazwiskiem określonymi dla mojego rachunku bankowego?Imię i nazwisko podane w ustawieniach Twojego konta PayPal muszą być zgodne z imieniem i nazwiskiem określonymi dla Twojego rachunku bankowego, aby system PayPal mógł Cię zidentyfikować. Jeśli identyfikacja nie będzie możliwa, przelew się nie uda i będziemy zmuszeni zwrócić pieniądze na Twój rachunek bankowy.Więc raczej nie bardzo da się, z drugiej strony zawsze przecież możesz przesłać pieniądze przez nasza kochaną pocztę. Swoją drogą skoro przekaz pocztowy zadziała (a przynajmniej powinien) to zawsze możesz spróbować z innym kontem. Najwyżej przelew się nie uda.
tripix91 Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 Jeśli to odkop, to przepraszam, ale rzuce trochę światła.Jeśli pieniądze wyślesz przez przelew w kilka dni, podając identyfikator itd ect.A imię i naziwsko jest inne, niż z konta wysłanego, to pieniądze i tak dojdą.Ja np. nie doczytałem ten informacji, napisałem do supporu PL i napisali, że przelew z automatu zostanie odrzucony, i zautomatyzowany system cofonie go, bo przelew jest nie prawidłowy.Cóz... za 40 dni wróci przelew.... a to na 2gi dzień o 17:30 informacja, że kasa przyfrunęła na konto.Sądzę, że imię i nazwisko jest potrzebne do przelewu tego szybcieko, w kilka minut.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.