Jump to content

Medal of Honor: Allied Assault - Czarny ekran oraz komunikat " program Medal of Honor Allied Assault przestał działać "

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam problem z grą. Problem polega na tym, że gdy zainstaluje grę, uruchomię ją pokazuje mi się czarny ekran i kursor jakby komputer myślał, a gdy nacisnę przycisk pokazuje mi się okno program Medal of Honor Allied Assault przestał działać. sad_prosty.gif Mój system

system , Windows 7

procesor , intel core i5

karta graficzna , nvidia geforce GT540m cuda

sterownik graficzny nvidia geforce Experience

Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius

Posted

Może właśnie system jest problemem,bo ta gra ma już swoje lata.Spróbój uruchomić jako administrator oraz popróbój z trybami zgodności np:Windows xp service pack 3.Mam ten sam system i niektóre starsze gry da się tym sposobem uruchomić.smile_prosty2.gif A i zobacz na stronie Nividii czy nie wyszły jakieś nowe aktualizacje sterowników,bo czasem to pomaga.

Posted

dobrze spróbuje

Zapomniałem powiedzieć że to Medal of honor 10 anniversary i działa mi tylko medal of honor pacific assault, ale do sprawy próbowałem ale nie pomogło a i przy odpaleniu medal of honor AA pokazuje mi się okno launch allied assault

Posted

Gdyby nie działało a bardzo ci zależy to możesz zainstalować(chyba że masz Windows xp na wirtualnej maszynie)uruchamiasz normalnie jak program ale jest to inny system.Dobrze nie jestem obeznany póżniej jak chcesz to dam ci link do pobrania.cool_prosty.gif

Posted

Dobra popatrze poszukam ale poczytaj sobie o tym żeby ci systemu czasem wieszlol.gif

Proszę link

http://www.dobreprog...dows,17612.html

A i musisz jeszcze pobrać(najlepiej z tej strony) program Windows Virtual PC.

Poczytaj jednak wcześniej żeby ci systemu nie zepsuło jak zainstalujesz gra powinna działać.

Jak zadziała napisz lub jak nie to też.

A i z tego co pamiętam w czasie instalacji musisz podać chociaż jeśli nie masz że masz Windows 7 ale inną lepszą od Home Premium.

Posted

Przepraszam że nie odpowiedziałem ale poszedłem spać :/ ale przeczytałem co nieco nie ryzykowałem bo było napisane że na 64bit nie działa :/ no i 54zł poszło jak kamień w wodę.

Posted

To co zobaczę film jak sie to instaluje może to pomoże :)

To znaczy nie że nie działa tylko kolejny system do aktualizowania chodzi mi o to bo nie potrafię zaktualizować systemu WinXp

Posted

Ja tam miałem kiedyś xp więc pamiętam że przy wyłączaniu wyświetlało się takie coś że system sam się zaktulizuje automatycznie czy jakoś tak.

Więc o aktualizacje nie musisz się przejmować.cool_prosty.gif

A tak wogule to jaką masz wersję siódemki?Home Premium Professional czy takie tam?

Posted

A jak mi się system zepsuję :/ i co wtedy ?

No i jeszcze zapomniałem dodać że jak odpalam to pokazuję mi się MOH Console chyba przez to ta gra się zawiesza jak odpalam jako administrator pokazuje mi się launch Allied Assault i są 3 opcję Odpal w trybie normalnym , W trybie Bezpiecznym i uruchomienie komputera jeszcze raz wszystkie tę opcję wybierałem.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...