BlueBloodDragon Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Witam potrzebuję słuchawek z mikrofonem do 300 złotych. Mam kilka swoich typów. Mam nadzieję że pomożecie mi dokonać dobrego wyboru.Oto zawodnicy:Asus HP-100USteelSeries Siberia NeckbandSteelSeries Siberia v2 Prosiłbym o podanie plusów i minusów każdego z modeli. To znacząco ułatwiłoby mi wybór.
[Ekspert] BladyPiter Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Z tego co pamiętam masz małą głowę, zobacz AKG GHS1.
BlueBloodDragon Posted August 23, 2013 Author Report Posted August 23, 2013 Yay Ekspert z Fa pamięta jeden z moich szczegółów anatomicznych ale będe miał szacun na dzielni . A tak na serio to zaraz looknę na to słuchawki to zobsczymy. Hmm po obejrzeniu ich wyglądu nie podobają mi się gąbki. Dodatkowo jest to najbardziej pogardzany przeze mnie rodzaj mikrofonu. Więc trzeba poszukać głębiej.
BlueBloodDragon Posted August 23, 2013 Author Report Posted August 23, 2013 Więc może się skuszę. Aczkolwiek mógłbyś krótko zrecenzować słuchawki które podałem ?
[Ekspert] BladyPiter Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Siberie są takie sobie, a asusów nie znam.
BlueBloodDragon Posted August 23, 2013 Author Report Posted August 23, 2013 Bardziej schylam się w kierunku któryś z Siberii. Ale nie wiem które są lepsze. Liczę na pomoc
Damszczak Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Po raz trzeci czy czwarty ci piszę, że AKG GHS-1. Siberie są kijowe pod względem dźwięku i nie warte tej ceny. Asusów nie znam.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.