Jump to content

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist

TheTurningPoint

Recommended Posts

Posted

Witam, zapraszam do umawiania się na grę w najnowszą osłonę Splinter Cell'a. Jak zwykle z nieznajomymi gra się średnio, bo gra mocno stawia na teamwork smile_prosty.gif

Mój nick z gry: Yoshi987

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Podepnę się do tematu.

Szukam kogoś do coop (spy vs merch średnio lubię, ale od biedy zagram ^_^). Ts/Skype wymagany bo bez kontaktu i teamworka nie ma sensu grać (wk*rwia mnie jak ktoś leci na pałę przez mapkę i pakuje do wszystkiego co się rusza ;/). Stawiam na tryb perfekcjonista żeby nie było za łatwo :)

Login uPlay: Dulesz

W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań pisać na priv :)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...
Posted

Sorry za dosyć spory odkop tematu ale szukam towarzysza na coop - zebrałem się w końcu za przejście Blacklisty i jakie moje rozczarowanie gdy zobaczyłem, że chętnych do wspólnej gry jest obecnie niewiele.

Próbowałem już na SocPlayu - tam sporo fajnych ludzi do gry można wyłapać ale na ekipę z CD-Action na pewno nie będzie można narzekać. To co Pomożecie?

Uplay:Pawel1224

Zapraszam!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Oczko w Twojej sygnie siedzi robak.

Jako, że w nowym numerze jest Blacklist, to chętnie z kimś pogram w kooperacji. Komunikacja głosowa bardzo wskazana.

uplay: FinalFunklen

Posted

czy ktoś jest w stanie połączyc się z kim kolwiek z listy? zawsze mi pisze, że się nie da,

co ciekawe jak dam "znajdz teamate'a", to od razu się łączę z kimś, ale jeszcze nie trafiłem na polaka

• 1 month later...
Posted

Siemka, chce ktoś zagrać co op, zrobiłbym chętnie z kimś te misje wink_prosty.gif

Ktoś gra? chętny jestem > polska300/stachu1227

Jak coś to możemy pyknąć.

• 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...