mqpopit Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Witam, mam nadprogramowy Origin Bundle, a także Dead Island i kod na PS+ z aktualnego cda.W związku z czym chciałbym wymienić te gry na jakieś inne na steam lub origin.Zamienię:Dead Space (steam & origin)Burnout Paradise: The Ultimate Box (steam & origin)Mirror's Edge (steam & origin)Medal Of Honor (steam & origin)Crysis 2 Maximum Edition (steam & origin)Just Cause 2 (steam)Dungeon Siege III (steam)Magicka (steam)Kod na PS+Paysafecard do DrakensangKod z cda na wierzchowca do Neverwinter Kod do Age Of WulinSzukam The Sims 3 (całość simsowa z Origin Bundle) i DeepSilver Bundle (kod zawierający SR2,3, Risen 2 i Sacred 2 Gold)!!!Zamienię je na gry na steam lub origin (nie chcę gier dodawanych wcześniej do cda) .Zainteresowanych proszę o PW
Pieczus Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Mogę Ci dać Crysis 2 Maximum Edition i kod na PS+ za Dead Island Moge dorzucić też jakieś karty, po prostu potrzebuję grę dla koleżanki
mqpopit Posted September 12, 2013 Author Report Posted September 12, 2013 Poszukuję kodu (kodów) na The Sims 3, ze wszystkimi tymi akcesoriami z Origin Bundle'a .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.