utd120 Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Mój problem polega na tym, że w przeglądarce Opera Mini zrywa mi połączenie podczas odświeżania lub wczytywania strony Twittera i tylko tej strony. Zrywa tzn. ładuje tak długo, że pokazuje mi komunikat w stylu "przekroczono czas połączenia" albo wyświetla czystą, białą stronę. To chyba jest jakiś problem z tą Operą bo jak korzystam z domyślnej przeglądarki to problemu nie ma. nie wiem czy to ma znaczenie czy nie, ale jakby co to korzystam z wi-fi.
utd120 Posted August 24, 2013 Author Report Posted August 24, 2013 Nie wiem czy to w czymś pomoże ale dokładny komunikat przy braku załadowania się strony brzmi: "the server timed out. you tried to access the address (np.) http://mobile.twitter.com, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. request timed out while loading "https://moblie.twitter.com""
Invar Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Opera kiedyś była dobra. Teraz to dno. Na Androidzie oraz innych platformach ta przeglądarka dla mnie nie powinna istnieć. Po prostu jej nie używaj bo ona lubi robić takie psikusy.
utd120 Posted August 24, 2013 Author Report Posted August 24, 2013 hmm ale nie ma innej przeglądarki ;/ a domyślna jest beznadziejna...da się jakoś ten problem rozwiązać?
Invar Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Niestety nie mam pojęcia jakie są jeszcze przeglądarki na Symbiana.
utd120 Posted August 24, 2013 Author Report Posted August 24, 2013 A to jest Symbian? Mi powiedzieli jak kupowałem ten tel, że to jest zwykłe oprogramowanie nokii, a nie żaden Symbian.EDIT: Odkryłem w ogóle, że jeszcze jedna strona mi nie działa (procyclingstats.com), a twitter ostatnio ma takie momenty, że działa normalnie przez parę minut z tym, że ja w ciągu tego czasu odświeżam go z 20 razy, a później znowu nie można nic zrobić. może to jednak nie jest wina Opery?
Invar Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Zwykle oprogramowanie Nokii to właśnie Symbian. Opera ma to do siebie że źle albo w ogóle nie wyświetla niektórych stron. To samo jest na Androidzie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.