Jump to content

Radeon hd 7750 1 GB czy Radeon 5670 1GB?

warat

Recommended Posts

Posted

Witam.

Wożę się z kupnem karty graficznej już od dłuższego czasu,ale dopiero teraz mam kasę,aby ją kupić.

I teraz pytanie:którą z wyżej wymienionych kart wybrać?

Konfiguracja podana w opisie.

Proszę o pilną odpowiedź

Posted

Niestety,moja wiedza o częściach zatrzymała się na geforce 9600 :)

Budżet gdzieś do 170 zł(tyle chcą u mnie za Radeona 7750)

Posted

Szczerze to nic nie bierz bo za 170zł to mozna kupic toster na przyklad a nie dobre GPU. wezmiesz 7750 najlepiej z DDR3 ktore nie odpali niczego na sensownych ustawieniach. Lepiej chociaz do 7770 uzbierac ale szczerze to takie 650ti/7850 to minimum jesli chodzi o logiczne GPU.

Inna sprawa ze twoj procek jest za slaby do takich mocnych graczy. Ale kupno 7750 to glupota wedlug mnie, nie ma sensu, zmarnowana forsa.

Posted

Gdzie ty masz 7750 w wersji GDDR5 za 170zł? Wątpie, naprawde. NA 99% ktos cie w bambuko robi.

Jak ci nie szkoda 170zł to mozesz wziac ale nie szykuj sie na jakies ostre granie, na niskich detalach pewnie bedzie te 30 klatek lol.

Posted

@up

No tak, tylko do HD7770 trzeba dozbierać z ~200zł :/

Co to za sklep i producent karty ? Jak to karta z pamięcią GDDR5 to za taką cenę możesz kupić, jak nie to trzeba sobie darować i dozbierać do lepszej grafiki.

Posted

Nie biorę od osoby prywatnej,tylko od sklepu(tak,sklepu z używanymi częściami)więc w razie jakby coś nie działało mogę przyjść i zwrócić.

Dobra,czy mogę uzyskać odpowiedź na pytanie:

Czy Radeon HD 7750 GDDR5 1GB wyraźnie poprawi grafikę w grach przy moim sprzęcie?

Posted

To na pewno poczujesz różnicę, bo na integrze, ani gry płynne, ani ładne. Integra w Celeronie jest slabiutka, więc będzie płynniej.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...