Snorko2 Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Siemka. Mam problem właściwie od dzisiaj, nie wiem co się stało, otóż wczoraj wymieniłem kartę graficznę na Gigabyte GTX 650 Ti BOOST by pograć w W2. Przy okazji zacząłem przechodzić 1 by potem zaimportować save. Karta prawodłowo wsadzona, podłączona, wiedźminy chodzą jak ta lala, prolog ukończony no i idę spać. Rano się budzę, odpalam 1 pojawiła się tylko rękawica "wiedźmin przestał działać", no dobra myślę, kopia saveów i reinstal. Nic, odpalam dwójkę "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000142)", 0xc0000005...", zacząłem szukać rozwiązań w Internecie, przetrzepałem chyba całe google, reinstalują .NET 4, sterowniki, nawet na starsze (314.16), usuwając 3D vision, zainstalowałem hotfixa do 2, to error zanikł, a po chwili czekania znikał medalion z pulpitu i gra się wyłączała, odpalałem jako admin itp. No nic, kompletnie nic, ja nie wiem co robić, miał ktoś podobny problem ? Proszę o szybką odpowiedź, bo chciałbym przed końcem wakacji przejść 1 Do zamnknięcia. OC GURU blokował gry.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.