Jump to content

Rozwiązany: 3DS a pirackie gry

Recommended Posts

Posted

Witam

Niedawno kupiłem używane Nintendo 3DS. W opisie aukcji nic nie było na temat pirackiego oprogramowania. Gdy odebrałem przesyłkę okazało się, że zawiera ona dodatkowo nagrywarkę R4.

Jako, że sam postanowiłem nie grać w piraty na tej konsoli i regularnie łączyć się przez nią z internetem, czy przez to, że ktoś kiedyś grał na niej w nielegalne kopie gier mogą mi zablokować konsolę?

Pozdrawiam

Posted

Hej, nie słyszałem jeszcze, aby komuś zablokowali konsolę przez takie coś. Tak po prawdzie, to nie wiem czy zablokowanie tej konsoli jest w ogóle możliwe - według mnie nie. Dlatego nie masz się o co bać. oczko.GIF

Posted

Raczej nie musisz się niczego obawiać. Jednak to bardzo dziwne że sprzedawca nie uświadomił Cię o pirackim oprogramowaniu. Jednak powinieneś do tej osoby zadzwonić i zapytać o co chodzi bo to trochę podejrzane. Co do problemu do raczej nie musisz się być bo wydaje mi się że zablokowanie takowej konsoli jest niemożliwe (Lub jest wykonywane Bardzo rzadko). Życzę miłego grania :)

Posted

Dzięki za info. Skontaktowałem się ze sprzedawcą i po prostu zapomniał o programatorze w etui na konsolę i dostałem go jakby niechcący. Martwiłem się, że mogą coś zrobić jak się ktoś bawił w piraty, a jak nie to bardzo fajnie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...