xandi 0 Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Temat dotyczy świetnej bijatyki na PSP. Chociaż PSP na razie nie mam(ale może już niedługo ;]) grałem u kolegi i bardzo mi się podobała.Piszcie co o tej grze myślicie Quote Link to post Share on other sites
gzumnit 0 Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Gierka świetna. Wciaga, zasysa ale ma jedna wadę- jest diabelnie frustrująca. Przynajmniej dla mnie. Niekiedy konczy się to bólem szczeki od ciąglego zaciskania zebów ze zlosci, jak w moim przypadku. Quote Link to post Share on other sites
zoldator 537 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Naprawdę świetna bijatyka. Na początku sprawia trochę problemów, ale po kilku walkach zaczyna się łapać co i jak (no i od czego jest Practice). Wciąga na wiele godzin (Story Mode, Arcade i Dojo razy wszystkie postacie). No i te 2 nowe postacie . Quote Link to post Share on other sites
Artek 0 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ja za dużo nie grałem , ale spodobała mi sie , teraz to kumpel mi zabiera PSP i gra Ale wole grać w Virtual Fighter 5 bo można na 2(bo posiadam 2 pady) .A PSP mam jedno Quote Link to post Share on other sites
zoldator 537 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 W Tekkena na PSP da sie grac na dwóch. Musisz mieć 2 PSP i przynajmniej 1 płytę z Tekkenem. Wykorzystując game sharing możesz pograć z kolegą przez WiFi, ogromny ubaw . Quote Link to post Share on other sites
Michalek 1 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Mi się ta gierka znudziła po 2miesiącach Quote Link to post Share on other sites
brejk 0 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 . Quote Link to post Share on other sites
Bazool 0 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Gra spełnia oczekiwania :lol: Ocena 8/10 (Jaka według Was jest najlepsza postać... według mnie DevilJin <grrr>) Quote Link to post Share on other sites
zoldator 537 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Mój osobisty Top 3 to: King Raven Jack 5 Quote Link to post Share on other sites
brejk 0 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Moi osobiści faworyci: 1. Eddy 2. Raven 3. Heihachi 4. Bruce Irvin 5. Yoshimitsu Quote Link to post Share on other sites
Vorador84 0 Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Kurde. Quote Link to post Share on other sites
Glacius2 0 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Jak dla mnie giera 10/10 ^^ Najlepsza gra do zajęcia czasu gdy gdzieś się jedzie (obok God of War : Chains of Olympus). Opanowałem do perfekcji wszystkie ataki Heihachiego i Hwoaranga i odblokowałem chyba wszystko co jest do odblokowania ^^ Quote Link to post Share on other sites
zoldator 537 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Jimapachiego (nienawidzę japońskich imion pisać...) też? Quote Link to post Share on other sites
Koziok 0 Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) Gra cudna. Jedna z najlepszych na psp. Grałem w nią jak ze śląska nad morze jechałem. Dzięki niej przeżyłem tę podróż. A moje ulubione postacie to: 1.Devil Jin 2.Paul 3.Howarang Edited August 2, 2008 by Koziok Quote Link to post Share on other sites
Gastovsky 0 Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Grałem w tekkena 5 na ps2 i gra wciagła mnie na długie godziny. Teraz zbieram kasę na dark resurrection Quote Link to post Share on other sites
wiertek 0 Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) Gra jest boska!A tu moje top three postaci: 1.Raven(8 Dan) 2.Eddy(5 Dan) 3.Devil Jin(3 Dan) A pozostali na 1 Danie :lol: . Ta gre mozna zlapac na allegro za 20 zyli a wy zbieracie kase?! Edited July 31, 2008 by wiertek Quote Link to post Share on other sites
kedzior687 0 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) a ja mam pytanko co do tej gry, mianowicie: chyba na gram.pl przeczytalem ze komus tekken nie poszedl na bo jego PSP mialo tylko jednego analoga??? czy cos w tym stylu. zdziwilem sie bo myslalem ze tylko takie wersje PSP istnieja a tu zaczalem miec watpliwosci. prosze o opinie uzytkownikow, bo tez chcialbym pomlocic w te gre Edited August 19, 2008 by kedzior687 Quote Link to post Share on other sites
zoldator 537 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Może to prototypowe będzie mieć dwa analogi . Gra powinna działać zarówno na Facie jak i na Slimie, przynajmniej na tych na których sprawdzałem. Edited August 19, 2008 by zoldator Quote Link to post Share on other sites
Aranor 1 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Tekken DR na PSP jest dobry, grafika spoko, gameplay też trzyma poziom, soundtrack wpada w ucho. Jedyny maly problem Tekkena to wprowadzanie komend przy którym czasem można się trochę zmęczyć (dla porównania w Tekkenie 5 na padzie wszystko szło jakoś dwa razy łatwiej xD). Quote Link to post Share on other sites
kedzior687 0 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Może to prototypowe będzie mieć dwa analogi . Gra powinna działać zarówno na Facie jak i na Slimie, przynajmniej na tych na których sprawdzałem. dzieki za pomoc . a tak to w 3 chyba gralem tylko na staaaaaaarym ps1 u kolegi i spodobala mi sie moj rank: 1.GOOOOOOON!!!! (to chyba jedyny jakim udawalo mi sie zrobic cos silnego, czytaj: cos co zabijalo jednym hitem) 2.king (na kilku gostkow mialem w glowie zapisany ciag klawiszy ktory nieraz wstukiwalem z zamknietymi oczami, otwieram, a tu... KING WINS ) 3.panda (pare fajnych hitow) Quote Link to post Share on other sites
TekkenLord 0 Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Dobry jest Lee Chaloan trzymasz prawo naparzasz w X potem w trzymasz strzałkę w dół i klepiesz w kółko i po chwili jest K.O w ten sposób jak ustawisz sobie na jedną walkę w meczu to zalicza się story mode w czasie 2:39:42 i jak jesteś dobry to wszystkie perfekty Quote Link to post Share on other sites
max2 0 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 moja ulubiona postac to lily... i tylko nia gram ale jest jeden minus tej gry... straaasznie wyrabia gumki tekkena kupilem sobie 2 miesiace temu i juz praktycznie tych gumek nie mam Quote Link to post Share on other sites
orzechXIX 21 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 My favourite fighters (dla niekumatych - moi ulubieni wojownicy/zawodnicy/postacie/bohaterowie/czy jak kto to określa): Quote Link to post Share on other sites
pawlo9666 0 Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 (edited) Odblokowałem każdego hociaż mówią już o Tekkenie 6 Tekken dark resurection bardzo mi się podoba. Mojim zdaniem Najlepszy jest eddy i Kazuya B) jedyne co mi się w tekkenie dark resurection to to że jest to tekken 5 z dodatkiem 3 gości <_< W grze byłem Tekken Lordem 9 osobami. 1. Law 2.Kazuya 3.Christine(eddy) 4.Armor King 5.King 6.Jin 7.Lei 8.Raven 9.Asuka Edited October 31, 2008 by pawlo9666 Quote Link to post Share on other sites
Koziok 0 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Dokładnej to Tekken 6: Bloodline Rebelion, bo w takiej postaci ukaże się w sklepach. Dodatkowo nowy Tekken ukaże się także na Xboxa 360. Piścię co sądzicie o nowej produkcji Namco. Gra ma ukazać się jesienią 2009 roku. Na automatach jest już dostępna, może ktoś z was grał? Jeśli tak niech opisze swoje wrażenia. Quote Link to post Share on other sites