enki 37 Report post Posted July 6, 2014 Bo nad morzem w dobrym guście jest opalanie się, a mnie "czynność" ta kojarzy się wyłącznie ze smażeniem filetów rybnych na patelni. W górach przy dobrych wiatrach można znaleźć się w samym środku wspinającej się po stoku chmury. Jeden zero dla gór. Quote Share this post Link to post Share on other sites
belfelcer 5 Report post Posted July 18, 2014 aa przynajmiej twoja wypowiedź o watch dogs tłumaczy tą 7 w recenzji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kindziol 43 Report post Posted July 18, 2014 Enki tak z perspektywy czasu w której grze uważasz, ze lepiej się bawiłeś kiedyś w lolu czy w wowie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
enki 37 Report post Posted July 19, 2014 Enki tak z perspektywy czasu w której grze uważasz, ze lepiej się bawiłeś kiedyś w lolu czy w wowie?Trudno orzec, jak się bawię dobrze, to się bawię dobrze - w obu przypadkach tak było.aa przynajmiej twoja wypowiedź o watch dogs tłumaczy tą 7 w recenzji.7 w recenzji tłumaczy tekst recenzji. Tamta wypowiedź była z marca, gdy jeszcze w grę nie zagrałem. Tak bym przynajmniej brał całą sprawę na logikę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FelixRaycher 4 Report post Posted October 19, 2014 Witaj enki! Jestem nowy na stronie i swoją przygodę wspólnie z wami zacząłem(bez obaw będą pytania) od numeru 12/2013. Zainteresował mnie kod do margonem.I dziś jest rocznica kiedy kupiłem ten pierwszy numer. Ach... cudnie.I ty byłeś pierwszym, którego ja poznałem. Nice. Ok teraz pytania:Jaki jest twój ulubiony gatunek gier ( podaj jeden!)?Czemu w wielu recenzjach widzę ciebie i 9kier,NP: Smite, sniper elite 3? Pozdrowienia.Maciek C. Quote Share this post Link to post Share on other sites
enki 37 Report post Posted October 19, 2014 Jaki jest twój ulubiony gatunek gier ( podaj jeden!)?Jeżeli tylko jeden, to nie podam. Czemu w wielu recenzjach widzę ciebie i 9kier,NP: Smite, sniper elite 3?Bo często razem gramy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FelixRaycher 4 Report post Posted November 30, 2014 Co myślisz o Watch Dogs na Wii U? Oceń na-Fajne-W normie-Fuj! Quote Share this post Link to post Share on other sites
enki 37 Report post Posted December 3, 2014 - Nie widziałem na oczy Quote Share this post Link to post Share on other sites
atomek999 9 Report post Posted January 2, 2015 Witam, lubisz Bayonette i LOL-a.Bayonetta=JaponiaLOL=KoreańczycyWychodzi na to że lubisz Azję, więc lubisz czy nie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
enki 37 Report post Posted January 13, 2015 Witam. Lubisz A'tomka i 999.A'tomek = komiksy999 = matematykaWychodzi na to, że lubisz zupę kalafiorową, więc lubisz czy nie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
atomek999 9 Report post Posted January 14, 2015 Witam. Lubisz A'tomka i 999.A'tomek = komiksy999 = matematykaWychodzi na to, że lubisz zupę kalafiorową, więc lubisz czy nie?Rozgryzłeś mnie, a tak skrywałem tą tajemnicę. Ech... Quote Share this post Link to post Share on other sites
spidymaster 1 Report post Posted January 17, 2015 Mogę was dzisiaj odwiedzić (redakcję)? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkdarius 446 Report post Posted January 17, 2015 Co słychać, jak zdrowie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Revanchist 109 Report post Posted January 20, 2015 Czy nadal jesteś apologetą Heavy La... znaczy Heavy Rain? Czy ten fatalnie napisany i skonstruowany twór niespełnionego filmowca z plastikowymi pacynkami żebrzącymi w jego imieniu o naszą atencję i emocje wyższego rzędu, pełen scen po prostu głupkowatych przetrwał próbę czasu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
enki 37 Report post Posted January 20, 2015 Jak najbardziej jestem fanem tego fatalnie napisanego i skonstruowanego tworu niespełnionego filmowca. Wspominam go naprawdę dobrze, ale tylko jako grę na raz. Nie tylko grę, cały koncept - w Beyond nie wytrzymałem nawet do połowy, a gdy zastanowić się, o co tak naprawdę chodziło z tymi origami w HR, to wolę się nie zastanawiać. Mimo wszystko świat jest lepszy z Heavy Rainem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Revanchist 109 Report post Posted January 20, 2015 Mimo wszystko świat jest lepszy z Heavy Rainem CoooLepszy byłby bez niego, a Cage wreszcie mógłby zrobić jakąś grę z prawdziwego zdarzenia, a nie szukać innowacji tam, gdzie ich nie ma. Przecież cały koncept Heavy Rain to wydmuszka i iluzja, że cokolwiek w nim możemy... ale co się będę produkował. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sveniu 47 Report post Posted January 21, 2015 Revanchist - HR to ładny film. Na dodatek w przyjemnie oryginalny sposób wprowadzający interaktywność. A że motywy fabularne to wszystkie możliwe emocjonalne klisze po kolei... Grunt, że działa.Mnie końcówka zdenerwowała i rozwiązanie sprawy mordercy (oszukano mnie po prostu), ale i tak sądzę, że mimo wszystko świat jest lepszy z Heavy Rainem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Revanchist 109 Report post Posted January 21, 2015 Revanchist - HR to ładny film. Na dodatek w przyjemnie oryginalny sposób wprowadzający interaktywność.Było to już wcześniej, choćby w Fahrenheicie tego samego autora...A że motywy fabularne to wszystkie możliwe emocjonalne klisze po kolei... Grunt, że działa.No właśnie nie działa. Chodzi o to, że scenariusz jest słabo napisany i nieautentyczny (wynik tego, że pisali go Francuzi, a role odgrywali Brytyjczycy udający Amerykanów), ba, w ogóle to się kupy nie trzyma, jest pełen antypatycznych bohaterów i dziur fabularnych, a uchodzić chce za poważny tytuł. Sorki, śmierć Jasonka to jakaś kpina z ludzkiej inteligencji, przecież to nie miało prawa się stać, bo niby jak? A Origami Killerowi gdzież tam w modus operandi do Hannibala Lectera...ale i tak sądzę, że mimo wszystko świat jest lepszy z Heavy Rainem.A ja sądzę, że z Planescape: Torment jak już. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkdarius 446 Report post Posted March 7, 2015 Cześć, zaglądasz tu w ogóle??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
enki 37 Report post Posted March 8, 2015 Cześć. Tak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkdarius 446 Report post Posted March 8, 2015 @up To dobrze, kamień z serca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Reborn12 Report post Posted March 24, 2015 (edited) To prawda co mówili o tobie Pod Odstrzałem Ostrzałem ? Edited March 24, 2015 by Reborn12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smuggler 1,020 Report post Posted March 24, 2015 ODstrzałem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
geminho 2 Report post Posted March 25, 2015 Oszczałem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kimahri 34 Report post Posted March 31, 2015 (edited) Namaszczałem Enkor, dalej czekam na wykonanie rocket jumpa w BF: Hardline.albo chociaż w jakimś CoDzie Edited March 31, 2015 by Kimahri Quote Share this post Link to post Share on other sites