LARRY 0 Report post Posted January 18, 2017 (edited) Co sądzisz o "Bazar Złych Snów" Kinga? Właśnie skończyłem i to chyba jedna z najgorszych jego książek jakie czytałem. Opowiadania są mdłe i nijakie. Z całej grubej książki znalazłbym ze 2,3 opowiadania które mi się w miare podobały. edit: juz nie ważne, znalazłem opinię na twoim profilu FB Edited January 18, 2017 by LARRY Quote Share this post Link to post Share on other sites
RoZy 231 Report post Posted January 19, 2017 Nadganiam ostatnio zaległości w czytaniu CDA i przy historii konsol naszła mnie tak myśl, że byłoby fajnie mieć je wszystkie w jednym miejscu. Plus historia handheldów i drugi numer Retro "prawie" gotowy... albo choćby Tipspmaniak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smuggler 1,022 Report post Posted February 3, 2017 Nie wiem czy jest sens robic drugi raz to samo. Kiedys naszla mnie mysl, zeby swoej retro-teksty zebrac w jakims e-booku i dolaczyc jako bonus do CDA... Moze kiedys? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smuggler 1,022 Report post Posted February 10, 2017 Teraz jest za to np. Retro - osobne czasopismo o klasycznych grach, dołączone do CDA. Takie inne wcielenie Tipsomaniaka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PytaniaDoSmugglera 0 Report post Posted March 9, 2017 Czy odnosisz wrażenie, że forum cd-action umiera? Quote Share this post Link to post Share on other sites
JediMati 58 Report post Posted March 12, 2017 Hej Smuggler! Czytałeś może już najnowszą książkę Lee Childa Sto Milionów Dolarów? Jeśli tak jak ci się podobała? Ja jestem aktualnie na 18 Tomie, czyli w trakcie Nigdy Nie Wracaj. Co ostatnio czytałeś ciekawego, może polecisz coś? Pozdrawiam [emoji6] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smuggler 1,022 Report post Posted March 16, 2017 Nienajgorsza ale też nie powala. Ot, typowy Child/Reacher. Przeczytałem, może być. I do tego sam wpadłem na to, co jest warte 100 mln. $ choć nie za szybko, ale jednak. Z ciekawych rzeczy...? Ale z jakiego gatunku? Cykl Starfire Webera jest calkiem niezły (sf/space opera). Dnia 9.03.2017 o 23:19, PytaniaDoSmugglera napisał: Czy odnosisz wrażenie, że forum cd-action umiera? FB zabija wszelkie fora, generalnie rzecz biorąc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
carnivor 8 Report post Posted March 17, 2017 (edited) Dnia 16.03.2017 o 09:39, Smuggler napisał: Czy odnosisz wrażenie, że forum cd-action umiera? FB zabija wszelkie fora, generalnie rzecz biorąc. Co oznacza, że można szybciej uzyskać odpowiedź i łatwiej pogadać z redaktorami ! Można, prawda ? Edited March 17, 2017 by carnivor Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smuggler 1,022 Report post Posted March 20, 2017 Owszem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LekkiGoryl 0 Report post Posted April 9, 2017 Smuggler, bo Ty już jesteś starszy stateczny, a wiadomo, że lepszy starszy stateczny niż młody niestateczny, roztocz proszę ojcowską opiekę nad tymi małymi zindoktrynowanymi Japończykami biegającymi po redakcji, bo jeszcze kilka numerów CDA i będę schabowego z cebulą jadł pałeczkami, popijał sake, i proszę nie wysyłajcie ich za często do Japonii bo się tam tylko radykalizują Tora! Tora! Tora! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smuggler 1,022 Report post Posted April 10, 2017 Tora? To raczej Izraelici niz Japonczycy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrzietara 0 Report post Posted April 15, 2017 Witaj Smuggler mam takie pytanie czy są dostępne w formacie pdf Tipsomaniaki( a szczególnie mi chodzi o te z lat 2002-2006) a jak nie to gdzie można je kupić? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LARRY 0 Report post Posted April 17, 2017 Widziałeś trailer filmu "It"? Wybierzesz sie do kina, masz jakies swoje zdanie na temat trailera? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvan 0 Report post Posted May 11, 2017 Smugi, mam do Ciebie teoretyczne pytanie. Jak myślisz, jak byś się poczuł gdyby twoja córka zginęła w wypadku samochodowym i nikt, a już zwłaszcza policja nie byłby w stanie ustalić, dlaczego tak się stało? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smuggler 1,022 Report post Posted May 15, 2017 Naprawde trzeba pytac co sie czuje gdy - z dowolnego podwodu - umiera twoje dziecko? Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrzietara 0 Report post Posted May 16, 2017 Fragment mojego felietonu o serii Fifa. Fragment Felietonu o mojej przygodzie z serią gier komputerowych Fifa.docx Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvan 0 Report post Posted May 26, 2017 Dobrze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smuggler 1,022 Report post Posted May 26, 2017 1 godzinę temu, tvan napisał: Dobrze. Coz za szybkość reakcji... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nfsfan83 0 Report post Posted May 27, 2017 Napisałem na FB CDAction ale może tutaj będzie szybsza odpowiedź. Mam prośbę czy może redakcja udostępnić FPS MegaZin nr 47 oraz nr 35. Te najważniejsze, ale bym tez chętnie jako fan fps-ów poczytał inne. Szukałem w necie ale pdf roczniki CDAction są, ale MegaZinów nie ma, bo były na cover CD. Proszę o pomoc. Dziękuję i Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrzietara 0 Report post Posted June 1, 2017 Witaj Smuggler widziałem zapowiedź nowego retro w nowym numerze Cd-action będzie fajny numer super okładka wszystko o FPS, a zapytałeś byłego redaktora Elda w sprawie czy spróbował by napisać felieton o grach sportowych? Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzelu1 0 Report post Posted June 1, 2017 (edited) Witam. Piszę licząc,że zainteresuję Pana moim problemem. Ostatnio zmniejszyłem swoją "kupkę wstydu" i ukończyłem 3 część Thief'a. Nadszedł czas by zainstalować najnowszą część. Wziąłem grę z półki i ściągnąłem folię zabezpieczającą (zakupiona została w zeszłym roku). No i się zaczęło Aby zainstalować grę musiałem wejść na stronę nobox.pl i zarejestrować kod znajdujący się po wewnętrznej stronie okładki. Zrobiłem to i otrzymałem następujący komunikat: "Wystąpił problem podczas rejestrowania klucza. Prosimy o kontakt z pomocą techniczną serwisu." I to uczyniłem. Kazano mi zrobić zdjęcie kodu z pudełka i paragonu. Właśnie tu jest problem. Nie trzymałem paragonu tyle czasu i po prostu go nie mam. I co teraz? Muszę kupić kolejną kopię? W tej chwili czekam na odpowiedź czy "łaskawie" prześlą mi kod. Niech Pan się wypowie co robić w takiej sytuacji? Mam wiele oryginalnych gier i wydaje mi się,że akurat ta gra nie jest grą ,którą chciałbym "wycyganić" od dystrybutora. Pozdrawiam Grzegorz Ksiuk Ps.Sprawa rozwiązana pomyślnie. Edited June 2, 2017 by grzelu1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
9kier 154 Report post Posted June 1, 2017 Dnia 15.05.2017 o 15:34, Smuggler napisał: Naprawde trzeba pytac co sie czuje gdy - z dowolnego podwodu - umiera twoje dziecko? Na przykład jak je zastrzelisz podczas zombiapokalipsy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrzietara 0 Report post Posted June 28, 2017 Witam właśnie czytam nowy numer i mam takie pytanie czy będzie jakaś relacja fotograficzna z targi E3 na płytce w przyszłym numerze i czy będą fotki z hostessami z targów bo zawsze to była stara tradycja Cd-action i redaktor od korekty Esperenza jeszcze pracuje w cd-action? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smuggler 1,022 Report post Posted June 30, 2017 1. Mozliwe 2. Watpie, bo malo ich ostatnimi czasy. 3. Juz nie, ale to byla jej decyzja - znalazla spokojniejsza prace. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ghaxek456 0 Report post Posted July 1, 2017 (edited) Mam jedno pytanie do Smugglera: czemu prawie w ogóle nie piszesz poza Action Redaction? Jakby co napisałem do was list ,, Do dwóch redaktorów". Edited July 1, 2017 by Ghaxek456 Quote Share this post Link to post Share on other sites