adam1118 3 Report post Posted June 23, 2013 Witajcie,szukam pada do komputera najlepiej bezprzewodowego, gdyż planuję podłączyć pc do telewizora. Fajnie by było gdyby był wygodny i nie miał żadnych problemów z kompatybilnością. Jako posiadacz ps3 jestem ciekaw czy xboxowe ułożenie gałek będzie wygodniejsze. Waham się między tymi 2 ale jestem otwarty na propozycję.http://allegro.pl/oryginalny-bezprzewodowy-pad-xbox-360-pc-wys-24h-i3323732210.htmlhttps://procpu.pl/produkt/speedlink_xeox_pro_analog_ps3_pc_sl_4446,1205 Quote Share this post Link to post Share on other sites
coca54321 0 Report post Posted June 23, 2013 Siema, mam tego gamepada[Pierwszy link] i jest on bardzo dobry, wygodny i tego pada po podłączeniu do komputera, zawsze wykrywa się w grze , więc nie będziesz miał kłopotów z kompatybilnością. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wosq 3 Report post Posted July 1, 2013 Sam mam od ponad roku tego pada bezprzewodowego od X360. Problemów brak w grach, wygodny i najważniejsze brak kabli Quote Share this post Link to post Share on other sites
PiotrRadom 0 Report post Posted July 1, 2013 przewodowy lub bezprzewodowy x360. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Orzech767 9 Report post Posted July 1, 2013 Zdecydowanie lepiej będzie dołożyć i kupić pada od X360. Jak za drogo, to można rozważyć wersję przewodową. Sam mam takiego i jestem zadowolony. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fearthas 0 Report post Posted July 5, 2013 Bierz pada od X360! Sam mam takiego od kilku lat i jeszcze ani razu mnie nie zawiódł. To że jest przewodowy w niczym mi dotąd nie przeszkadzało. Komputer za każdym razem go wykrywa. Zawsze można pobrać też sterowniki ze strony Microsoftu dzięki którym możesz przypisywać przyciski itp. Ostatnio chciałem wymienić drążek, bo stary już się wytarł i palec się ślizgał. Kupiłem nowy za ok. 2 zł, rozkręciłem pada, przy okazji całego wyczyściłem i wszystko działa jak należy.Wersja bezprzewodowa jest dla mnie nie wygodna, ponieważ przeszkadzają mi akumulatory umieszczone od spodu, ale to już zależy od ciebie którą wybierzesz. Quote Share this post Link to post Share on other sites