Patryk13 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Właśnie chodzi mi o Offtopicu tylko po prostu nie wiedziałem gdzie to napisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anfarius Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 No tak ale niestety tak jak mówi RoZy są to gry typowo "spamerskie" i "postnabijaczowskie" więc powstanie takich tematów na forum prezentującym, bądź co bądź, w miarę wysoki poziom byłoby skazą na honorze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belutek Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 (edited) A tak ogólnie można by chyba stworzyć działy w których posty nie byłyby naliczane. I wtedy takie zabawy przestałyby być statsiarskie. I pytanie na temat, nie można by scalić simsów w jedność? Bo ktoś tu proponuję część trzecią jako osobny temat. Edit: No i czemu pisze Sims 2 (seria), jakieś niedopatrzenie czy chodzi może o Sims 2 i dodatki? Jeśli o to drugie to czemu pisze tylko WoW, bez podtytułu seria a można w nim dyskutować o dodatkach? Edited February 7, 2009 by Belutek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 A tak ogólnie można by chyba stworzyć działy w których posty nie byłyby naliczane. Ta i co jeszcze? Chcecie pobawić się czy pogadać to od tego są komunikatory,irce itp. Ta dwójka przy Simsach to pozostałość po małym odświeżaniu działu. Nowy temat obejmuje wszystkie części gry(1,2 i 3 jeśli zostanie wydana). Co do WoWa to temat po prostu został bez zmian od powstania. Zainteresowani wiedzieli gdzie o tym pisać. Zmieniłem jednak jakby ktoś miał podobne wątpliwości jak Ty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PloKoon Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Proponuję temat o Warhammerze 40k mmo,którego zapowiedziało THQ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larvock Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Wklepując w Wy(Szukaj)warce "Europa Uniwersalis" wyskakuje mi jakieś 100 stron postów.. ale żaden nie prowadzi do tematu o tej grze.. Bo takowego niema a więc może by takowy stworzyć. Chodzi o całą serię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PloKoon Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Podłączam się do EU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belutek Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Również nie natknąłem się na temat o tej serii a jest ona genialna. Trzeci głos na "Europe". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larvock Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 A więc jako iż spełniliśmy wymóg, wyczekuje z niecierpliwością tego tematu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Nie widzę sensu robienia nowego tematu dzieląc wszystkie produkcje Paradoxu na części. Stąd też przemianowałem temat Serc z Żelaza. Europa Universalis (seria)[link] Proszę tutaj komentować gry takie jak: Europa Universalis 1,2,3 Hearts of Iron 1, 2 Korona Północy Victoria Dyplomacja itp. Tak naprawdę te gry są bardzo do siebie zbliżone i można je traktować jak jedną wielką serię z wieloma dodatkami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larvock Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Ja nie wiem czy jest to dobry pomysl.. poczucie jakiegos ladu mowi mi ze nie.. ale to raczej powinni zdecydowac ci ktorzy grali w wymienione przez ciebie Tytuly/Serie.. Ps: By nikt nie pomyslal ze nic nie przekazalem tym postem.. Podkreslam ze niepodoba mi sie taki uklad, lecz wole to niz nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Z doświadczenia wiem, że jak stworzyłbym jednogrowy(w tym przypadku) temat, to zaraz byłoby głosy za innymi odsłonami serii. Skończyłoby się na max 10 postach w obu tematach i temat poszedłby w zapomnienie. Tak to większa jest szansa na jego utrzymanie się i przy okazji można porozmawiać o wszystkich naraz nie szukając innego tematu jak i również porównać owe części . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larvock Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 No coż, pozostało mi jedynie podziękować i zaprosić do obejrzenia screenów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Shadow Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Dwie sprawy: 1) Rzucam nieśmiałą prośbę o przeniesienie tematu o Black, gry stricte na PS2 do działu konsolowego. IMO tam jest jego miejsce. 2) Kto by był za Dead Rising 2? Jedynka nie wyszła na PC, ale ta część jest wieloplatformowa i wyjdzie na blaszaki. Ktoś jeszcze będzie chciał podyskutować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi1994 Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) proponuje temat o grze the ship wyszukiwałem tematu i nie znalazłem a nie wiem czy ktoś gra jeszcze w "prototypową" wersje tzn pod hl1 tą za free a pograłbym se w sieci tak tak lookalem w google serwerów do tej wersji i użyłem wyszukiwarki z gry Edited February 21, 2009 by Kakashi1994 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathai_Nanjika Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Hmm, tak sobie przeglądam Komentarze i chyba jeszcze nie ma tematu o takiej grze, jak Populous: The Beginning. Ktoś byłby chętny do dyskusji? XD cóż, to dość stara gra, ale miło czasem do niej wrócić ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PloKoon Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Głosuję na Populous!(co prawda gram w reamaka na ds ale też się liczy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksio Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Proponuję temat o White Gold: War in Paradise. Kto chciałby o niej pogadać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinkman Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 A ja bardzo chętnie podyskutowałbym w temacie dotyczącym dzieła BioWare tj. Dragon Age: Origins. Dziwię się, że wciąż nie ma tego tematu. Kto jeszcze byłby zainteresowany porozmawianiem o tej grze? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksio Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Daję głos na DA: O. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PloKoon Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Głos na DA:O. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Dragon Age: Origins->http://forum.cdaction.pl/Dragon-Age-Origins-t32831.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demilisz Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Może temat o Empire Total War? Ewentualnie ten o Rome przerobić na ogólny o serii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azog Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Daje głos na Empire Total War. Według mnie trzeba założyć temat "Gry z serii Total War". Edited March 4, 2009 by Ozzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicreeds Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Ja proponuje temat o znakomitej grze World of goo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...