Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://images.google.pl/images?q=xxx&gbv=2&hl=pl&sa=G&imgsz=icon

Odwiedź tę stronę tylko zamiast xxx wpisz, co czym interesujesz się(rzeczownik). :D

Kurde facet(?) wpisz po prostu w google: avatary* na forum i gotowe, wystarczy tylko dociąć w razie potrzeby obrazek do forumowych** wielkości.

*-lub awatary

**-chodzi o te przyjęte na tym forum, gdyż na innych wielkość awika może być większa

Posted

Ok, wielkie dzieki i sorry za spam... A tak swoja droga to w koncu Mateusz, czy Stefan??? :)

Odpowiadałem na to pytanie w ankiecie. Chcesz to poszukaj...-m(s)

Posted

Pisałem na przeciekach i na trzy napisane posty dodało mi tylko jeden lub było tak, że mój post się wyświetlał, a po odświeżeniu strony znikał. Ktoś wie, jak to naprawić?

Posted

Przykład:

tekst cytowany

Sposób wykonania:

[quote]tekst cytowany[/quote]

Albo inaczej, zaznaczasz tekst, który chcesz zacytować i klikasz w przycisk rte-quote-button.png

Posted

Mam problem z forum w Firefoksie. Nie mogę się w ogóle zalogować (wyskakuje komunikat o przekierowaniu, moja nazwa jest na liście zalogowanych użytkowników, ale na górze jest napis "Witaj Gościu"), nie wyświetlają się awatary, sygnatury ani emotki. W IE wszystko jest ok. Moja wersja Firefoxa to 2.0.0.16

Posted

Ciężko będzie - nie mam już na dysku Firefoxa 2.x. Standardowe pytanie: ciasteczka czyściłeś? Poza tym, czy z innymi stronami też są problemy (w stylu właśnie braku obrazków)? Nie wiem, czy fx 2.x mial coś takiego, ale jeśli tak, to czy może ustawiałeś jakieś preferencje dla stron forum (typu "nie wyświetlaj obrazków")? Masz jakieś wtyczki typu adblock, noscript? Jeśli tak, próbowałeś wejść na forum po ich wyłączeniu?

Posted

Czyściłam ciasteczka. Na innych stronach obrazki działają. Z dodatków mam tylko jakieś rozszerzenie skype'a wyłączyłam je, ale to nie pomaga. Kiedyś forum działało normalnie.

Posted (edited)

Dalej nie działa... Spróbuję usunąć i zainstalować jeszcze raz.

Edit: Teraz jest ok. Tylko wszystkie zakładki poszły w cholerę... No nic dzięki wszystkim za pomoc ;).

Edited by DarkVoldi
Posted

Taki problemik...

Wpisałem sobie w wyszukiwarkę swój nick, bo chciałem znaleść posty z moją osobą w "Pod obstrzałem". Okazało sie jednak, że "by wyszukać, podana fraza musi mieć ponad cztery litery". Hmmm... Problem raczej nierozwiązywalny, chyba żeby zmniejszyć ilość liter....

Posted

Mam Firefox'a 3.0.1 i nie działa mi ta szukajka w prawym górnym rogu forum. Normalny przycisk działa ale nie dam rady nawet kliknąć na tą podręczną wyszukiwarkę, co mnie wysoce frustruje :P

Guest Marcus1988
Posted
Nie masz uprawnień do korzystania z prywatnego komunikatora na tym forum

Taki komunikat wyświetlił mi sie przy próbie wysłania PW do innego użytkownika. Wcześniej miałem podobną przygodę gdy chciałem wysalać wiadomość do moderatora...

Co mam zrobić z tym fantem bym mógł wysyłać PW?

PS: korzystam z FF3

Posted

Kiedy dokładnie się pojawił ten komunikat? W momencie, gdy dopiero miało Cię przenieść do komunikator, czy już po napisaniu wiadomości i wciśnięciu "wyślij"?

Jedyne, co mi przychodzi na myśl to możliwość, że Cię wylogowało.

Spróbuj mi cokolwiek posłać.

Guest Marcus1988
Posted (edited)

Klikam na Twój nick na forum i rozwija sie lista, na której jest opcja "Wyślij wiadomość". Po kliknięciu na tą opcje wyświetla sie:

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.

Napotkane błędy:

Nie masz uprawnień do korzystania z prywatnego komunikatora na tym forum

Na pewno mnie nie wylogowało. Mogę spokojnie wrócić do strony głównej po kliknięciu na "Forum Actionum"

Edited by Marcus1988
Guest Marcus1988
Posted

Hmm... postąpiłem zgodnie z instrukcją i bez zmian...

Guest Marcus1988
Posted

Przeniosłem się na IE - standartową, razem z Winem XP instalowana i to samo...

Hmm... myślę,z ę to nie tylko mooj problem, bo dziś matej141 chciał wysałć PW i natrafił na ten sam problem [napisał o tym w temacie "Sprot"]

Hmm... Moze dla odmiay Ty spróbuj do mnie napisać PW...?

Posted

To był dobry pomysł. Nie udało mi się, dostałem komunikat:

Ta wiadomość nie może zostać wysłana, ponieważ odbiorca zablokował przychodzące wiadmości, albo jego skrzynka odbiorcza jest pełna.

Prywatna wiadomość NIE została wysłana

Posted
Taki komunikat wyświetlił mi sie przy próbie wysłania PW do innego użytkownika. Wcześniej miałem podobną przygodę gdy chciałem wysalać wiadomość do moderatora...

Co mam zrobić z tym fantem bym mógł wysyłać PW?

PS: korzystam z FF3

Kolega raczył się pobawić swoimi opcjami w swoim profilu. I tam zablokował sobie sam PW.

Panel kontrolny>Ustawienia forum>Opcje prywatnego komunikatora

Już odblokowałem, ale czasem warto patrzeć co się zmienia i jak opisana jest dana opcja. :)