fourAces Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Witam,Zapewne niewielu z was wie co to za gra. Dlatego najpierw słowo wstępu. Gra podobna trochę do Master of Orion. Akcja dzieje się w kosmosie. Należy podbić galaktykę grając przeciw innym graczom.Jest to strategia turowa. Bardzo stara, ale mimo to można się przy niej dobrze bawić.Jeśli ktoś chce się przekonać jak dobrym jest strategiem to zapraszam tutaj. Są tu przedstawione warunki gry oraz sposób dołączenia do gry.Zachęcam bo naprawdę warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fourAces Posted February 28, 2008 Author Report Share Posted February 28, 2008 Update,Na razie zgłosiły się 3 osoby. Na zgłoszenia czekam do 9.III.Poniżej jeszcze raz link do warunków gry:http://stars.lua.pl/forum/viewtopic.php?t=348Zapraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fourAces Posted March 3, 2008 Author Report Share Posted March 3, 2008 Update.Do Space Invaders zgłosiło się już 5 osób.Jednocześnie startuje jeszcze jedna gra: The Fast and the Furious. Jest to gra dla ludzi na każdym poziomie, ale zachęcam zwłaszcza początkujących.W linku podane warunki gry. Zapraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Trochę o tym słyszałem i chętnie bym zagrał, czy ktoś nie wie czy da sie to jeszcze gdzieś kupić chyba że ta gra jest freeware jeżeli tak to prosił bym o jakąś wiadomość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CH405 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 No właśnie, ja też bym chętnie zagrał, ale nie wiem skąd wziąć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrozigor Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Czy po pięciu latach znajdą się jeszcze chętni na sesyjkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...