M@TH3V Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Jak odzyskac dane z pendrive?Ostatnio wgrałem na pendrive TDK pare waznych pliko, po godzinie chciałem je skopiować z niego na dysk, i wyskuje komunikat ze pendrive trzeba sformatowac...System plikow to RAF... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasnall Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Chyba RAW, ale to już pewnie nieaktualne, co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladyn Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Jak odzyskac dane z pendrive? Ostatnio wgrałem na pendrive TDK pare waznych pliko, po godzinie chciałem je skopiować z niego na dysk, i wyskuje komunikat ze pendrive trzeba sformatowac... System plikow to RAF... :roll: O ile sie nie myle program Recuva moze odzyskac dane z komputera i pendrive. Recuva jest freeware wiec mozesz sobie sciągnąć albo kupic jakas gazete komputerowa. Tam czesto jest. Recuva jest chyba po polsku Link to comment Share on other sites More sharing options...