Franz86 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Do szanownego i nieomylnego waści morderatora - Ponawiam temat, ponieważ miałem się dopisać do HL2 - ale takowego tematu nie znalazłem. CS source jak i Team Fortress 2 też jest integralną częścią HL2, tak samo Insurgency i jakoś im nie zamknąłeś tematu. Znajdź mi temat o HL2 w dziale "Gramy w sieci", to zwrócę honor. Insurgency - to mod do HL2 jakby ktoś nie wiedział WinkPartyzanci vs USCM, wojna w Iraku. Bezprecedensowe walki, bezpośrednia akcja, kapitalny klimat. Polecam gorąco.http://www.insmod.net/mediaMoże ktoś powalczyłby u mojego boku, w walce z niewiernymi w imieniu Allaha?kontakt GG: 3026781Pozdro FranzHmmm, gdzies go wcielo. Coz, my bad- kontynuuj prosze. //slee Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczenku Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Mam tego moda. Fajny rozgrywka bardzo realistyczna: brak celownika , jeden strzał i po tobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterMax Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Ja chętnie z kimś zagram w Insurgency. Piszcie na GG: 11350048. Mój nick na steamie: Krzemień<PL> Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivoD Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Witam. Jak najbardziej zapraszam do gry. W tym tygodniu bodajze wyjdzie duzy update. Gra jest caly czas rozwijana. Docelowo chlopaki pracuja nad przeniesieniem gry z enginu hl2:ep1 na orange box, co znacznie sie odbije na grze. Osobiscie jestem czlonkiem jednego z dwoch polskich klanow w Insurgency, mianowicie |RB| - Rubber Bullets. Kilka serwerow, ktore moge polecic: eco, the.o.c., fun arena, tac, przy czym ten ostatni, to raczej gra na fragi niz taktyka i zgranie Istnieje grupa steamowa insurgency.pl. Chociaz sama strona od dawna nie byla uaktualniana, nalezac do tej grupy latwiej bedzie znalezc rodakow do gry i ew. zapytac sie o pomoc. http://steamcommunity.com/groups/InsurgencyPL Obecnie zaczalem prace nad mapa do ins'a. Zapraszam innych mapperow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianFijalkowski Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Równiez zagram. Xfire: bozeratuj GG: 13890741 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Shadow Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Bardzo chętnie zagram, bo mod jest zwyczajnie świetny Niedługo zabieram się za jego zasysanie a tym czasem: Xfire: advetureguy (albo szukajcie przez Black Shadow) Steam: jar552 (albo Black Shadow bądź BlackShadow - nie wiem, które załapie) Nie mam na myśli turnieju, ale kilka miłych partyjek w znanym towarzystwie. Serek nie będzie problemem. Myślałem, żeby dobić się do jakieś większej ekipy A najwyżej rozpoznawać się poprzez dodawanie [FA] albo zwyczajne sprawdzanie tabeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
scouty Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ja również chętnie się dołączę. Wczoraj go ściągnąłem. Nick na steamie: scouty42 lub - Scouty38 PL - Nick na xfire: scouty38 Do zobaczenia na polu bitwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jigsaw77 Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Odświeżę temat bo i gra wyszła jako samodzielna Wszystkich chętnych do gry zapraszamy do klanu Polish Rebel Squad ( https://prsclan.com.pl ), gramy codziennie od godziny 20.00 do 22.30. Zbiórka na na ts3: - ts.prsclan.pl godzina 20.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...