Berlin 252 Report post Posted September 14, 2012 Nie mieć konta na fejsie? Chryste! W tym tygodniu... i w poprzednim chyba (?) nic nie nagrywaliśmy z Adziorem. Możliwe, że Adziorski z Hutem coś nagrali, ale gdyby nagrali, to chyba już by było na sajcie. Więc nagrywać będziemy prawdopodobnie dopiero w okolicach poniedziału w przyszłym tygodniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adzior 7 Report post Posted September 14, 2012 Adziorski z Hutem nic nie nagrali, niestetyż, Berlinowi uczelnia zagroziła śmeircią, więc był niezbyt w ostatnim czasie dyspozycyjny. Właśnie zamieniliśmy dwa słowa i w poniedziałek powinno nam się udać zrobić nagrywkę. Nikt o was nie zapomina drodzy słuchacze, nie bójcie się Wybaczcie zwłokę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
otton 1,003 Report post Posted September 21, 2012 Piątek wieczór, wszyscy przedstawiciele gatunku upierdliwych śpią, ale ktoś musi, więc ponawiam swoje pytanie. Jak tam się ma następny podcast Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berlin 252 Report post Posted September 21, 2012 Jest nagrany, ale Adzior coś się obija z klejeniem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adzior 7 Report post Posted September 22, 2012 Sklejon. Jak widzę ile to się rozwlekło, to aż mi wstyd w ramach rekompensaty będzie early access dla tych którzy dali suba na YT Quote Share this post Link to post Share on other sites
GwynBleidd79 4 Report post Posted September 23, 2012 No nareszcie nowe cd-radio,już się mi nudziło za waszymi głosami;)Jak zwykle super i gratuluję małej okrągłej rocznicy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
paintball_X 5 Report post Posted September 23, 2012 Postuluję za tym, żeby CD Radio publikowane było zawsze w niedzielę. Tak, żeby w poniedziałek rano mieć z czym na uszach iść do szkoły czy roboty. Quote Share this post Link to post Share on other sites
otton 1,003 Report post Posted September 24, 2012 Trochę brakowało mi oftopu, bardziej nieprzewidywalnie się robi (no i tego poprzednio poza E3 obecnego "kwadransa" więcej). Mam też nadzieję, że skoro sezon ogórkowy już zmierzcha to liczba tematów wzrośnie. Mam też nadzieję, że w odcinku 11 użyjecie słowa immersja i Hut wywiąże się z umowy. Odcinek jak zwykle ciekawy, muzyka w przerwach wreszcie nieprzerwanie od ósmego odcinka jest taka, jaka w przerwie być powinna. Za tydzień, dwa znowu tu wejdę, żeby pomarudzić Quote Share this post Link to post Share on other sites
paintball_X 5 Report post Posted September 24, 2012 Z całego podcastu- a nie było go wiele w tym odcinku- zapamiętałem tylko pitolenie o piłce nożnej i wrażenia po tej polskiej imprezie deweloperskiej. Bo, że tak powiem, wnosiły coś do tematu. Ale offtopy też są fajne, jeśli wykazuje się jakieś zaangażowanie.ps.: betony w dechę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szimi6 0 Report post Posted October 10, 2012 Napiszę tak: jesteście okrutnikami, z waszego powodu codziennie jak tylko wrócę z uczelni sprawdzam czy aby nie ma wreszcie nowego podcastu a tu już taki kawał czasu NIC !!! Zmusiliście mnie nawet do napisania tego postu, co mi się nigdy wcześniej nie zdarzyło. Ehhh 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berlin 252 Report post Posted October 10, 2012 No to jedna dobra rzecz z tej nieobecności naszej wynikła Podcast nagramy jakoś jutro albo pojutrze -- z powodów WIEEEELU różnych nie udało się ostatnio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Macondo 0 Report post Posted October 12, 2012 Kieeeedyyy kolejny odcinek?Powiecie coś na temat "rewolucji" cdp.pl ?Albo Black Mesa?albooo.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berlin 252 Report post Posted October 12, 2012 ADZIOR GDZIE JESTEŚLUDZIE CHCĄ ODCINKAHAAALOOOO ADZIOOOOR Quote Share this post Link to post Share on other sites
GwynBleidd79 4 Report post Posted October 13, 2012 Nie spać mi tam tylko nowy odcinek dawać bom stęskniony;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adzior 7 Report post Posted October 13, 2012 Nie śpimy, nie śpimy - w tym tygodniu się nie udało niestety... ale mam do was pytanie.W czwartek jest konferencja CDP, na której ponoć ma być coś o Cyberpunku, więc czy chcecie odcinek trochę wcześniej (nagrany przed czwartkiem, puszczony przed weekendem) bez tego tematu, czy w nadchodzący weekend już z tym tematem, żeby było ciekawiej?USER MODERATED CONTENT OMG Quote Share this post Link to post Share on other sites
otton 1,003 Report post Posted October 13, 2012 (edited) Nie śpimy, nie śpimy - w tym tygodniu się nie udało niestety... ale mam do was pytanie.W czwartek jest konferencja CDP, na której ponoć ma być coś o Cyberpunku, więc czy chcecie odcinek trochę wcześniej (nagrany przed czwartkiem, puszczony przed weekendem) bez tego tematu, czy w nadchodzący weekend już z tym tematem, żeby było ciekawiej?USER MODERATED CONTENT OMGJa tam bym chciał wcześniej, ale bez tego tematu, a najwyżej w przyszłym tygodniu następny już zawierający Cyberpunka ( z tym tygodniem przegiąłem troszkę ) Edited October 13, 2012 by Otton Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berlin 252 Report post Posted October 13, 2012 Dzisiaj możemy nagrać, man. Będę w idealnym humorze jego wyjdę z tej placówki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Black Shadow 448 Report post Posted October 13, 2012 Na waszym miejscu odpowiedziałbym sobie na jedno, ważne pytanie co chcecie w życiu robić - czy macie wystarczająca ilość materiału na zapełnienie odcinka bez tej konferencji? Jak tak to naprzód panowie! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adzior 7 Report post Posted October 13, 2012 Dawno nie nagrywaliśmy, więc wiesz Ok, nagranie odbędzie się jutro wieczorem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berlin 252 Report post Posted October 13, 2012 Gdybyśmy byli złośliwi, a wiadomo że nie jesteśmy, to byśmy mieli wystarczająco dużo materiału na 1,5 godziny po konferencji cdp.pl, lol. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GwynBleidd79 4 Report post Posted October 14, 2012 Jeśli chodzi o mnie, to te parę dni mnie nie zbawi byle by podcast był ciekawy i jakiejś rodzyny z konferencji CDP .A i podcast dzięki temu się wydłuży jak słusznie zauważył Berlin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berlin 252 Report post Posted October 16, 2012 Nagrane i chyba fajny odcinek mam wyszedł Quote Share this post Link to post Share on other sites
paintball_X 5 Report post Posted October 16, 2012 (edited) No to wrzucaj szybko, bo za 10 minut wychodzę z domu. No i [beeep], nie posłucham sobie po drodze... ;( Edited October 16, 2012 by paintball_X Quote Share this post Link to post Share on other sites
GwynBleidd79 4 Report post Posted October 16, 2012 Ja też poproszę o wrzucenie dzisiaj bo w pracy bym chętnie posłuchał Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berlin 252 Report post Posted October 16, 2012 To do Adziora z życzeniami i ewentualnymi groźbami Quote Share this post Link to post Share on other sites