Ehh Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 No więc.. Założyłem nowe konto steam. Chciałem na nim dać sobie SR2, ale wiadomo, że nie można używać kodu na którym jest zarejestrowany produkt na innym koncie. Pisałem z przysłaniem kodu zastępczego, jak napisałem, tak samo nikt się nie odzywa... Dlatego postanowiłem w końcu napisać na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Przykro mi ale NAPRAWDĘ wątpię żeby komukolwiek dawano 2 kody na Steam. Każdy pierwszy lepszy oszust może tak prosić i by zaraz się pokończyły. Pewnie i tak nie ma innych niż te wydrukowane na płycie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ehh Posted May 3, 2012 Author Report Share Posted May 3, 2012 Chcesz zdjęcie? nawet ci pokaże jak chcesz.... Bo mi zalezy an tym -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 1. Nie operuję tym 2. Zapewne nawet ze zdjęciem nie dostaniesz 3. Jak chcesz ostateczności pisz do Admina (Ghost) bo on się tym zajmuje. (tylko on) Link to comment Share on other sites More sharing options...
6Wilku6 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 zawsze mozesz kupić CDkey drugi ;> ale to nie od CDA trudno, allegro wita a podejście "wiem, że mieliście i musze go mieć" to wiesz.... poza tym, CDKEY Do SR2 był drukowany na płytach w CDA, nikt nie mógł otrzymać Dwóch chyba, że kupił 2-3-400 cdactiony Link to comment Share on other sites More sharing options...