werto167 Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym poprosić o pomoc dotyczącą upgrad-u mojego komputera oto jego specyfikacje : Intel® Core2 CPU 6400 @ 2.13GHz 3giga ram-u Ati radeon 4600 Series Do zasilacza i płyty głównej nie jestem pewien. Jak będzie potrzeba podam później. Czy jest możliwość jakiegoś upgradu mojego komputera? Jak tak to proszę podać najlepsze propozycje i następnie je rozważymy. Jest to 5letni sprzęt i tak naprawdę głównie przeznaczony jest do grania na niskich ustawieniach graficznych. Jak narazie beta diablo na średnich chodziła w granicach ok 30fps, a wiedźmin 2 i inne tego typu gry też całkiem nieźle poszły na tym pececie. Na upgrade mogę wydać maksymalnie 500zł. Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Z góry dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Bardzo by się przydało wiedzieć jakie masz aktualnie zasilacz i płytę główną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDaddy Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Bez płyty głównej i zasilacza, to będzie ciężko, ale w ekonomicznej i optymistycznej wersji myślę że najlepiej będzie się zastanowić nad: Core Quad6600 = Procesor od Intela. HD5770 = Grafika od ATI/AMD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...