2real4game Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) Oj tam, oj tam. Nic się nie stało.Tylko do tabelki z pierwszych typów można dorzucić RIP1988 z wynikiem 0 punktów. Ewentualnie jako nieklasyfikowanego Edited June 10, 2012 by 2real4game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daveNWN Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 RIP zgłosił się po pierwszej kolejce, więc zostanie dodany dopiero po następnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2real4game Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) Ok.Tylko się zastanawiam, czy będzie przestrzegany regulamin typera. Jak byk jest napisane, że typujemy nie później niż na godzinę przed rozpoczęciem meczu. Czyli typ meczu Hiszpania - Włochy forumowicza Pitel będzie uznany za nieważny? Jeśli nie to wykreślcie wzmiankę o tym z pierwszego postu w typerze, bo skoro regulamin jest (i to mało skomplikowany), to chyba należy go przestrzegać. Chyba, że możemy już sobie również obstawić wszystkie spotkania do końca mistrzostw I kolejny. Tym razem Ketro. Edited June 10, 2012 by 2real4game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daveNWN Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) Będzie przestrzegany bezwzględnie - typ danego meczu najpóźniej na godzinę przed pierwszym gwizdkiem, więc typy Hiszpania - Włochy Pitela i Ketro nie będą brane pod uwagę.Tak czy siak - oba typy to pudła Edited June 10, 2012 by daveNWN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 W sumie to ja jestem za uznawaniem. Ja wiem, że regulamin i trzeba być konsekwentnym. Ta wzmianka to po prostu zabezpieczenie, by ludzie nie typowali na ostatnią chwilę, bo wtedy można parę sekund się spóźnić i czas wysłania posta zbiegnie się ze startem meczu i co wtedy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2real4game Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Sam tak napisałeś, więc chyba się nie wycofasz ArturMilan postawił na pół godziny przed rozpoczęciem spotkania Irlandia - Chorwacja. Czyli kolejny nieważny głos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daveNWN Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Ja jednak jestem za tym, żeby nie uznawać. Wiem, że Euro i euforia, ale jakieś zasady muszą być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 Wiem, wiem. Za zwyczaj idę ludziom na rękę . Niech prowadzący decyduje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daveNWN Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Spóźnione typy były pudłami za 0 punktów, więc doliczyłem je do tabelki typy za 0, ale jeśli byłyby to trafione typy, zostałyby nie uznane. Wiem, że jestem nader surowy, ale nie chcę, aby ktoś potem zarzucał mi brak konsekwencji i mijanie się z regulaminem. Raz napisane zostaje i basta.Twoja wola .-mateusz(stefan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daveNWN Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Uzupełniłem wczorajszy wpis o tabelkę po 4. kolejce, więc możecie rzucić okiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLDan Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Czy będę mógł liczyć na ułaskawienie ze strony prowadzącego? Spóźniłem się z typami o 2 minuty, ale tylko przez moją nieuwagę. Poza tym zmylił mnie mój zegar systemowy, który w momencie zatwierdzania postu wskazywał równo 19:45. Wiem, że regulamin jest pilnowany, ale to tylko 2 minuty - składy drużyn chyba do teraz nie są znane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin30 Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Jak obstawiacie Polaków na euro 2016? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...