Eskel047 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 (edited) Mam pewien problem, gra zawiesza mi się w momencie ukończenia misji w której spotykamy królową Raknii, pojawia się czarny ekran. Jeśli ktoś mógł przejść ten moment (zajmuje on 1-2 min) byłbym bardzo wdzięczny. Próbowałem wielu rozwiązań (patch, reinstalacja itp) i żaden nie pomaga, chyba tylko to mi zostało. A szkoda odkładać na półkę taką grę z takiego powodu. Link z zapisem. @down Chodzi o Mass Effect 3. Edited April 18, 2012 by Eskel047 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aster Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Chodzi o Mass Effect 1, bo wrzuciłeś autosave do 'trójki'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskel047 Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Jeśli ma ktoś trochę czasu, to fajnie by było jakby przeszedł ten kawałek zadania. Lub jeśli jest jakaś osoba która miała podobny problem i jakoś się z nim uporała to niech napisze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aster Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Jesteś pewien, że chodzi o tę misję. Ten save jest dość wczesny. To nie 1-2 minuty, ale ładnych parę godzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskel047 Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Wydawało mi się że wrzucam najpóźniejszy zapis. Wrzucę więc szybki zapis tutaj jest 10 min do tego momentu. Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
aster Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Łap. Grasz paragonem, to wybrałem uratowanie królowej.. Zobacz sobie filmik, który cię ominął tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskel047 Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 Wielkie dzięki aster . Temat można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cragir Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...