Filleable Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Witajcie! Mam Google Chrome. Kiedy wpisuję jakąś frazę w pasek adresu przeglądarka, zamiast szukać mi tego normalnie w Googlach, szuka w jakimś searchcompletion.com . Tam natomiast wyszukuje mi jakieś głupie stronki, na dodatek nie polskie. Muszę więc wchodzić najpierw w Google, a później szukać, ale przyzwyczajenie bierze górę i i tak każdym razem wpisuję wszystko w pasku adresu. To jest dla mnie strasznie uciązliwe. Dodam, że na PC nie miałam takiego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthes Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Kliknij w klucz w prawym górnym rogu -> Ustawienia -> Wyszukiwanie -> tam zmień wyszukiwarkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filleable Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 (edited) Dzięki! Podejrzewałam, że rozwiązanie musi być tak proste. Edited April 15, 2012 by Filleable Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...