Chrupek753 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Chciałbym żebyście doradzili mi jakiegoś gryzonia ponieważ to już chyba ósmy którego wymieniam. Zawsze miałem problemy z odmawiającym posłuszeństwa LPM i tak jest i tym razem. Dlatego postanowiłem nie słuchać naciągaczy z mojego sklepu i poprosić o rade was Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba350 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Do 100 zł to A4tech X748 3200DPI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikkjez Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Dokładnie tak, do stówki najbardziej sensowne są A4Tech'y. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrupek753 Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 (edited) Do 100 zł to A4tech X748 3200DPI. Jeśli ta myszka jest tak dobra jak niektórzy piszą to biorę bez niczego. Denerwuje mnie jak podczas zaznaczania drobnych punktów w PhotoShopie albo podczas "zabawy" z 3dsmax kursor ciągle mi lata od góry do dołu albo na boki. PS. Ewentualnie mógłbym dołożyć te 30-40 zł (tylko tyle bo ostatnio i5 uszczuplił mi trochę budżet). Edited April 14, 2012 by Chrupek753 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) Ja bym się na tą mysz tak nie napalał, bo raz producent wypuścił teraz gorszą wersję tej myszy, a sprzedawcy jedno piszą, a drugie sprzedają, a dwa to posiadam tę mysz od listopada 2010 i już rolka mi zaczyna wariować. IHMO Warto dopłacić do Prestigio PMSG1, ponieważ to pewny model z dobrym sensorem i jakością wykonania na przyzwoitym poziomie. Edited April 14, 2012 by BladyPiter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackyoshi Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) Tak jak poprzednicy, A4Tech X748 Extra Fire najlepszy. Bierz tylko i wyłącznie 3200DPI, inne mają gorszy sensor. Ja mam ja już prawie rok i jak nowa. Edited April 14, 2012 by Blackyoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Kolego dałeś linka do tej gorszej wersji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackyoshi Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 No co ty, faktycznie? O kurde, sorry. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrupek753 Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 (edited) Ja bym się na tą mysz tak nie napalał, bo raz producent wypuścił teraz gorszą wersję tej myszy, a sprzedawcy jedno piszą, a drugie sprzedają, a dwa to posiadam tę mysz od listopada 2010 i już rolka mi zaczyna wariować. U mnie rolka zaczęła świrować po miesiącu, a poza tym nie napalam się tylko głośno myślę no i mam dość tej której aktualnie używam bo to totalna tandeta. PS. Z tego co widzę dałeś link do gorszej wersji tej mysz Ed. Ktoś mnie ubiegł. IHMO Warto dopłacić do Prestigio PMSG1, Tylko, że u mnie w sklepie to jakieś 30 będę musiał jeszcze do niej dodatkowo dołożyć. Edited April 14, 2012 by Chrupek753 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Możesz jeszcze puszkać Thermaltake Tt eSPORTS Azureus, Logitech MX518, Revoltec Fightmouse Elite, SpeedLink Kudos. Wszystkie powinny być do dostania za ok. 100-150zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
koorchuck Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ja mam A4-Tech X-750 Snake Fire i A4-Tech F4, obie polecam, są bardzo dobre do grania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrupek753 Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 (edited) @BladyPiter Z tych co wymieniłeś którą byś najbardziej polecał ? Edited April 14, 2012 by Chrupek753 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Myszy podane przez koorchuck to tanie lasery, czyli najgorszy wybór. Z podanych prze zemnie to najpewniej Prestigio, bo w miarę łatwo go dostać i jest jedną z najtańszych propozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrupek753 Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 Po weekendzie wpadnę do sklepu i podpytam jak z dostępnością no i jak z cenami u nich, jak miałbym dopłacić u nich 20% więcej niż w sklepie internetowym to wolę poczekać i zapłacić za przesyłkę. Dzięki wielkie na pewno na na którąś się zdecyduję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrupek753 Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Kupiłem Prestigio i nawet tańsza niż w sklepie internetowym Reszta była, albo dużo droższa, albo nie mieli u siebie, a potrzebna mi była w miarę szybko to nie opłacało mi się czekać tydzień bo "może" wtedy będą. Temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...