DiabloStars Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Witam , mam problemik jak w temacie , otóż jakieś 2-3 tygodnie temu kupiłem sobie Mass Effect 3 , wiadomo , że jeśli chce w to pograć to musze zainstalować ten syf originem zwany , więc instaluje i zaraz po zakończeniu instalacji wysjakuje mi cos takiego http://imageshack.us/f/801/beztytuungk.jpg/, a potem komunikat , że przestał działać , myslałem , że to problem z biblioteką , ściągnołem ją i wkleiłem do folerów najpierw system a potem sys32 , za każdym razem odpaliłęm i za każdym razem wystakiwał ten sam komunikat , wie ktoś może o co kaman ? Przejechałem kompa CCleaner i wywalił mi tą dll , wobec czego odpaliłęm Origin bez niej i zaczął a nią wołąć , zainstalowałem znów i kolejny raz ten sam komunikat , to jest problem z biblioteką czy z Originem ? jestem już skołowany totalnie Z ciekawosci spróbowałęm zainstalować Origin na XP , działa normalnie i włącza się aktualizacja , zapomniałem nadmienić , że te problemy mam na Viscie bo myślałęm , że to nic do tego a tu widze , ze wręcz odwrotnie , ma ktoś jakiś pomysł ? na Xp grać nie moge bo mi głos spóźnia więc tera wszystko robie na viście ( ten system to jeden wieki syf) Edited April 9, 2012 by DiabloStars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azgrel Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Spróbuj zainstalować Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable (wersja 32-bitowa lub 64-bitowa, w zależności od systemu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzl Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Musisz zainstalowac NET. Framework w wersji 3.5 i wszystko powinno dzialac jak nalezy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiabloStars Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 (edited) dzięki Wielkie , jesteście kochani / wielcy xD postanowiłęm jeszcze raz dla pewności zainstalowac neta 4 i tym razem na innym dysku i działa Edited April 9, 2012 by DiabloStars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...