Whiriox Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Siema potrzebuje waszej pomocy. Zastanawiam się nad kupnem słuchawek do 150 zł z mikrofonem. Słuchawki będą podpięte do integry choć nie wykluczam w póżniejszym terminie kupna karty dzwiękowej. Słuchawek będę używać głównie do gier, czasami do muzyki. Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Creative Tacitc3D Alpha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiex Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Tak jak up napisał, mam te słuchawki i się świetnie spisują, mikrofon ma niezłą redukcję szumów otoczenia (oceniłbym 4/5 ), ale jakość głosu trochę gorszą (3/5), a do tego posiadają dołączoną kartę dźwiękową na usb, więc masz lepszą jakość dźwięku niż w integrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczek1990zg Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Witam serdecznie Mam na sprzedaż Słuchawki Speedlink Medusa NX USB 5.1 surround headset. Są w idealnym stanie, mają 1,5 roku gwarancji, posiadam rachunek, opakowanie. Posiadam te słuchawki od 13.01.2012 także zostało ponad 1,5 roku gwarancji, kupiłem je w komputroniku. Na allegro słuchawki kosztują 200zł w górę w wersji 5.1 Tutaj jest ich recenzja, pierwsza z brzegu, jakbyś chciał się coś o nich dowiedzieć. Jakbyś chciał mogę udzielić odpowiedzi na twoje pytania i wysłać zdjęcia. Słuchawki mają bardzo dobry dźwięk przestrzenny jeżeli grasz w FPS'y. Chciałbym za nie 115 zł. Uważam że to bardzo dobra cena, do lekkiej negocjacji ewentualnie. Proszę o odp na PW czy byłbyś zainteresowany. Edited April 9, 2012 by Baczek1990zg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Takie rzeczy to załatwiaj na PW, poza tym te słuchawki nie będą lepsze od Creativów Tacitc Alpha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...