Mariox2x Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Czy w ME3 można spotkać Konrada? Jeśli tak to gdzie. Polubiłem tą postać, a przechodząc grę po raz pierwszy nie dowiedziałem się co się z nim stało i chciałbym to nadrobić następnym razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven82 Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) na cytadeli, w doku dla uchodźców, po ataku cerberusa (chyba po, nie zwróciłem uwagi ) Edited March 17, 2012 by Raven82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrzVh Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Ja go nie znalazłem, ale podobno można go spotkać na Cytadeli: http://masseffect.wikia.com/wiki/Conrad_Verner A tutaj bonusik(uwaga może zawierać SPOLIERY): Edit: Tu masz nagranie ze spotkania: Edited March 17, 2012 by CrzVh Link to comment Share on other sites More sharing options...
daverox Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Można spotkać jak zrobisz zadanie poboczne w porcie dla uchodźców związane z naprawieniem podajników medi-żelu. Jak wykonasz zadanie to czeka Cię rozmowa właśnie z Conradem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariox2x Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 Ok. Tylko tu jest problem, że nie mam pojęcia jak zrobić to zdanie. Nigdzie w sklepach nie mam już nic związanego z medi-żelem Link to comment Share on other sites More sharing options...
daverox Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Nie w sklepach. W tym zadaniu po prostu w obszarze portu tymczasowego podchodzisz do 3ech podajników medi-żelu, tak jak podczas misji i naciskasz akcję. Po 3ecim możesz wrócić do tego lekarza i będzie cutscenka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariox2x Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Ok. Vernera znalazłem naprzeciwko windy do obszaru tymczasowego. Dopiero po zagadaniu z nim dostałem zadanie z tym medi-żelem. Nie sądziłem, że w końcu Konrad zrobi coś przydatnego Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cragir Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...