Kaiwan Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 (edited) Temat do usunięciaMam taki problem kontroler dokładnie z firmy esperanza nie współpracuję z grą NAIL'd więc pytam jaka jest przyczyna podkreślam że z innymi grami działa cudownie ale tu nawet jeden klawisz nie drgnie.... jeśli są jakieś programy to chętnie wysłucham Proszę o odpowiedźPs:Na klawiaturze nie idzie w to grać Edited August 19, 2012 by Kaiwan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredos2001 Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 (edited) Wchodzimy w Opcje/Gra/ i w linijce kontroler przełączamy na pada. To taka wskazówka na dobry początek. Pytanie czy takie coś już robiłeś ? Edited March 14, 2012 by fredos2001 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiwan Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Przepraszam że tak się wyrażę ale debilem nie jestem i zrobiłem wiele innych rzeczy przed napisaniem tego tematu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkvampir Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 To może napisz, co już zrobiłeś. Łatwiej będzie Ci pomóc. Próbowałeś użyć jakiegoś emulatora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiwan Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 emulatorów nie używałem jakieś propozycję? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiwan Posted August 19, 2012 Author Report Share Posted August 19, 2012 Proszę usunąć temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...